Kunststof Kozijnen Actie nu 20% Korting

Deze actie is verlopen maar bij Benitech krijg je altijd een mooie aanbieding. dus kijk hier voor onze nieuwe actie!

Tijdens onze Winteractie is het extra aantrekkelijk om uw nieuwe kozijnen te bestellen. Deze winter krijgt u namelijk 20% korting op  kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkapellen! Onze producten zijn leverbaar in vrijwel alle kleuren en geven uw woning een frisse en nieuwe uitstraling. Omdat kunststof onderhoudsarm is heeft u geen omkijken meer naar onderhoudswerk zoals schuren en schilderen.

Kies voor kwaliteit en een optimale isolatie

Wij leveren kunststof kozijnen inclusief HR++ dubbelglas met de hoogste isolatiewaardes en de langste levensduur. Om het geheel optimaal te isoleren plaatsen wij de kozijnen op KUNSTSTOF stelkozijnen en werken alles volledig af, zowel binnen als ook buiten. Zo bespaart u tot wel 30% op uw energierekening. De montagedatum plannen we in overleg met u, onze VCA gecertificeerde monteurs plaatsen de kozijnen zodra alles geproduceerd is en u dat uitkomt.

Woning klaar vanaf €49,- per maand

Via het Benitech Betaalplan is het mogelijk om in termijnen te betalen. Zo is uw woning al voorzien van kunststof kozijnen en deuren vanaf €49,- per maand, dit is inclusief montage HR++ dubbelglas en bijpassende horren. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Waarom neemt u contact op met Benitech?

  • Nu 20% korting op uw aankoop
  • Bespaar tot 30% op uw energierekening
  • 10 + 10 = 20 jaar productgarantie
  • Betaling NA montage of in termijnen

Voor aanvullende informatie vult u het contactformulier in.

Deze actie is niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen.

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/