U heeft een nieuwe klant voor ons? Dan hebben wij tot €300,-* voor u!

Brengt u via eigen verwerving een nieuwe klant aan bij Benitech kozijnen dan ontvangt u tot *€300,- van ons! Het enige wat u hoeft te doen is, om die bekende die het regelmatig heeft over nieuwe kunststof kozijnen, op te geven voor een afspraak bij één van onze adviseurs en pak die €300,-!

Ja, ik heb een klant!

Vult u het contactformulier in met uw eigen gegevens én de gegevens van de nieuwe klant in het opmerkingen veld eronder. Geeft u altijd het telefoonnummer door van de persoon die u wilt aanbrengen.


*De cheque is enkel geldig wanneer er sprake is van een aankoop.De vergoeding wordt uitgekeerd als wij de waardecheque en/of de gegevens van de klant die u aandraagt, VOOR het eerste bezoek van één van onze adviseurs hebben ontvangen! Er kan nadat de eerste afspraak heeft plaatsgevonden worden GEEN aanspraak meer gedaan worden op de vergoeding. Klantgegevens die na het bezoek van een Benitech adviseur worden ontvangen, worden niet in behandeling genomen en maken geen aanspraak op de vergoeding. Na plaatsing wordt uw vergoeding gestort op het door u opgegeven bankrekeningnummer.

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.