U heeft een nieuwe klant voor ons? Dan hebben wij tot €300,-* voor u!

Brengt u via eigen verwerving een nieuwe klant aan bij Benitech Kozijnen dan ontvangt u tot *€300,- van ons! Het enige wat u hoeft te doen is, om die bekende die het regelmatig heeft over nieuwe kunststof kozijnen, op te geven voor een afspraak met Benitech en pak die €300,-!

Ja, ik heb een klant!

Vult u het contactformulier in met uw eigen gegevens, ons callcenter neemt nadien contact met u op. Tijdens dit gesprek geeft u de gegevens door van de klant die u wilt aanbrengen. Wij plannen een afspraak met de klant in, komen we er met klant uit dan ontvangt u na montage uw bonus!

*De cheque is enkel geldig wanneer er sprake is van een aankoop.De vergoeding wordt uitgekeerd als wij de waardecheque en/of de gegevens van de klant die u aandraagt, VOOR het eerste bezoek van één van onze adviseurs hebben ontvangen. Er kan nadat de eerste afspraak heeft plaatsgevonden worden GEEN aanspraak meer gedaan worden op de vergoeding. Klantgegevens die na het bezoek van een Benitech adviseur worden ontvangen, worden niet in behandeling genomen en maken geen aanspraak op de vergoeding. Na plaatsing wordt uw vergoeding gestort op het door u opgegeven bankrekeningnummer. De vergoeding bedraagt €25,- per eenheid met een maximum van €300,- per geplaatste woning.

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/