VKG keurmerk

Benitech produceert en monteert kunststof kozijnen die conformeren aan het VKG keurmerk. Het VKG keurmerk staat voor Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie. Dit is een branchevereniging voor bedrijven die zich bezig houden met kunststof producten.

Het VKG keurmerk draagt bij aan de kwaliteitswaarborg van uw kunststof kozijnen. Wanneer een product VKG-gecertificeerd is bent u verzekerd van een goed verloop van productie tot montage. het VKG keurmerk wordt uitsluitend uitgekeerd aan bedrijven die voldoen aan de richtlijnen van het VKG keurmerk.

Voordelen van het VKG keurmerk:

  • Bedrijven zoals Benitech Kozijnen die zich conformeren aan de richtlijnen van het VKG leveren kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid
  • Bedrijven die lid zijn van het VKG keurmerk geven 10 jaar garantie. Benitech Kozijnen geeft 10 + 10 = 20 jaar garantie op de producten.
  • Kunststof kozijnen zijn duurzaam dankzij het VKG inzamel- en recyclingsysteem.
  • Bij Benitech Kozijnen betaalt u pas NA montage. U hoeft hierdoor geen gebruik te maken van het VKG waarborgfonds.

Doordat Benitech Kozijnen zich conformeert aan de regels van het VKG kunt u genieten van deze voordelen. Bij Benitech krijgt u daarnaast ook 10 + 10 = 20 jaar garantie en betaalt u pas NA montage!

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.