Wanneer is een bouwvergunning nodig?

Lang niet meer voor alle gevelwijzigingen en dakkapellen behoeft een bouwvergunning te worden aangevraagd. Sinds 1 januari 2003 is de regelgeving versoepeld. Daarna is per 1 oktober 2010 de WABO (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) ingevoerd die de aanvraag van vergunningen verder versoepeld. Benitech zal voor u de vergunningsaanvraag verzorgen, per gemeente verschillen de kosten voor de aangevraagde vergunning.

Informatie aanvraag VVE kan worden gedaan door in het contactformulier “Afdeling productie” in te vullen

Vaak zijn er speciale aansluitdetails nodig voor de VVE, of heeft de VVE speciale wensen voor het  vervangen/verbouwen  van hun kozijnen en deuren. Wanneer het een groot aantal kozijnelementen betreft, dan is er vaak ook een voordeligere prijsstelling mogelijk ten opzichte van enkele woningen die hun kozijnen vervangen.

Doordat we een landelijke organisatie zijn en een groot deel van de aannemerij in eigen beheer hebben, kunnen wij u een compleet pakket aanbieden, zoals het opstellen van bestekken en het uitwerken van tekeningen met architecten. Bij voorkeur werken wij met de personen die direct verantwoordelijk zijn met het behartigen van de belangen van de VVE’s

Contact


* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.