Veka topline kozijnen

De Veka topline kozijnen serie is het paradepaardje in de kunststof kozijnen wereld. Kunststof kozijnen van Veka voldoen aan de strengste Nederlandse kwaliteitsnormen en sluiten naadloos aan bij het nieuwe Nederlandse bouwbesluit. Het Veka topline profiel heeft een inbouwdiepte van 104 mm. en een wanddikte van 3 mm. De 45 graden contouren zorgen voor een moderne en elegante uitstraling van uw woning.

Veka topline kozijnen: functioneel en kwalitatief uitmuntend

Veka topline kozijnen zorgen voor een complete afwerking van uw woning. De degelijke kunststof profielen van Veka worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden, kiest u voor Veka kozijnen dan kiest u voor een investering voor uw leven. Benitech geeft 10 + 10 = 20 jaar garantie op deze serie kunststof kozijnen, zo weet u zeker dat u jaren lang van uw kozijnen kunt genieten.

Veka kozijnen zijn in hoge mate isolerend

Door het gebruik van verzwaarde meerkamer profielen wordt er een stilstaande luchtlaag gecreëerd. Deze laag en het HR++ glas zorgen voor een optimale geluids-, en warmte isolatie in uw woning. De ventilatie is natuurlijk erg belangrijk en deze kunt u handmatig regelen. Door uw oude kozijnen te laten vervangen door kunststof kozijnen bespaart u maandelijks tot wel 30% op uw energierekening en zorgt u voor een comfortabeler en gezonder binnenklimaat.

Veka topline NL kozijnen conform de richtlijnen van de volgende keurmerken:

  • PolitieKeurmerkVeiligWonen
  • KOMO
  • SKG**
  • Betaling NA Montage

Vult u het formulier in en profiteer van onze aanbieding!

Contact

Actie niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/