Veka softline 82 kozijnen: de beste investering van uw geld vóór uw woning

De nieuwe kozijnen serie van Veka heet Softline 82 NL. Dit innovatieve en vernieuwde kozijnprofiel heeft een aantal hele aantrekkelijke voordelen: optimale energiebesparing, een zeer lange levensduur en extra stabiliteit. Met de SOFTLINE 82 NL serie kiest u voor een maximale besparing en ultiem woongenot. Kunststof kozijnen van Veka zijn zeer onderhoudsarm en leverbaar in vrijwel alle RAL kleuren. Onze specialisten helpen u, vrijblijvend, om de juiste kozijnen te kiezen voor een leven lang wooncomfort. Bij Benitech kunt u altijd rekenen op de beste aanbieding. Profiteer direct van onze tijdelijke actie!

Geld besparen met kunststof kozijnen

Investeren in kunststof kozijnen is een slimme zet. U bespaart elke weer op uw energierekening!

Besparen met de nieuwste Veka kozijnen

Wilt u extra besparen op uw stookkosten? Dan bieden Veka kozijnen de beste oplossing. Door toepassing van de vernieuwde meerkamertechnologie bereikt de softline serie de hoogste energie efficiëntie en een thermische U waarde tot maximaal 0,70W/(m²K). Zo bespaart u elke maand tot wel 30% op uw energiekosten! Dat bereikt u door te kiezen voor kunststof kozijnen.

Uitstekende isolatie en meer

De oplossing voor het isoleren van geluid, wind en warmte vindt u in de softline serie. Een woning voorzien van sofline kozijnen met bijpassend isolatie glas verbeteren het energielabel van uw woning en verhogen de waarde ervan. Het complete profiel met een inbouwdiepte van 116 mm is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt en voldoet aan het Nederlands bouwbesluit. De kozijnen hebben de beste slagregendichtheid in de markt. Doordat er rekening is gehouden met alle invloeden is er een profiel ontstaan dat de hoogste isolatie waardes waarborgt.  Dit ook na vele tientallen jaren. De indelingen van de ramen in uw kozijnen bepaald u natuurlijk zelf. De stalen versterkingen in het profiel zorgen voor een uitzonderlijke lange levensduur en extra stabiliteit.

Veka softline kozijnen

Veka softline is een verdiept en afgeschuind kunststof profiel. De inbouwdiepte is 116 mm. Het glas wordt terugliggend in het kozijn gemonteerd.

100% recyclebaar en milieubewust

Oude kunststof kozijnen worden verzameld in Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland. Vanaf deze punten gaan de oude kozijnen naar één van de VEKA recyclefabrieken. Alle materialen worden gescheiden en wat er overblijft is een zuivere kunststof (PVC). Dit vormt de grondstof waarvan uw nieuwe softline kozijnen gemaakt worden.  Bij het recycleproces komen geen stoffen vrij. Er is sprake van een gesloten kring in het proces.

Kozijnen duurzaam

Kozijnen van Veka zijn zeer duurzaam. U maakt een zeer milieubewuste keuze.

Voor iedereen de perfecte kleur

Van modern tot klassiek, we hebben voor iedereen de perfecte kleurstelling in ons programma. Wilt u juist één groot geheel en dat de kozijnen in harmonie zijn met de gevel óf juist een strakke contrast kleur? Er zijn ondenkbaar veel mogelijkheden en voor elke wens en smaak hebben we een oplossing. Er zijn meer dan 50 verschillende kleuren. De binnenzijde van de kozijnen wordt altijd glad geleverd in wit of crème. Doet u eens inspiratie op en bekijk de vele kleuren voor uw nieuwe kozijnen. De trend is dat er steeds meer grijstinten verkocht worden.

Kleuren voor kozijnen

De trend zijn grijstinten. Deze tinten worden steeds populairder.

Modern & trendsettend

Ramen, deuren en kozijnen zijn erg bepalend voor de uitstraling van de gevel van uw woning. Het kleurenpallet van Veka kozijnen is samengesteld van klassiek tot modern en leverbaar in gladde kleuren of met een robuuste houtnerf. Dit in combinatie met het innovatieve profiel met strakke lijnen zorgt voor een oneindig aantal keuzes qua uitstraling voor uw nieuwe ramen, deuren en kozijnen.

Heeft u nu even het geld niet voor handen?

Bij Benitech begrijpen we dat het renoveren van uw ramen, deuren en kozijnen financieel niet altijd op het juiste moment komt. Bij ons kunt u in lage maandelijkse termijnen betalen. Zo kunt u alvast beginnen met het besparen op uw stook- en onderhoudskosten. Het bekende benitech betaalplan maakt dit voor u mogelijk. Samen met u kijken onze specialisten naar de voordeligste oplossing voor uw renovatie.

Kunststof kozijnen per maand betalen bij Benitech

Via het bekende Benitech betaalplan heeft u al voor een klein bedrag per maand nieuwe kunststof kozijnen!

Extra veiligheid voor u én uw gezin

Kiest u altijd voor extra veiligheid bij de aanschaf van nieuwe kunststof kozijnen. Pas altijd op met naar binnen openstaande ramen, als er iemand tegen aanloopt dan kan deze zich vervelend verwonden. Gebruik de kiepstand om te luchten en de draaistand om bijvoorbeeld een deken te laten luchten. Dankzij de stalen versterkingen en SKG** gekeurd hang- en sluitwerk zijn de kozijnen extra inbraakwerend. Breekt er onverhoopt brand uit dan zijn de kozijnen brandvertragend. Voor sommige situaties is het wenselijk dat er veiligheidsglas wordt gebruikt, natuurlijk behoort dit tot de mogelijkheden. Veka ramen, deuren en kozijnen in combinatie met ons hang- en sluitwerk voldoen aan de richtlijnen van het PolitieKeurmerkVeiligWonen. Zo helpen uw kozijnen mee aan een veiligere leefomgeving.

Extra inbraakwerende kozijnen

Veka Softline 82 NL kozijnen voldoen aan de richtlijnen van het PolitieKeurmerkVeiligWonen. Zo zorgt u ervoor dat uw huis en gezin optimaal beschermd zijn.

De topmerken bestelt u bij Benitech

Benitech kozijnen is uw officiële dealer van Veka en Schuco kozijnen. Deze twee Duitse topmerken worden in Nederland als enige merken geclassificeerd als zijnde klasse A. Dit geldt voor zo wel Veka als Schuco kozijnen. Zoekt u een oplossing voor het leven dan zijn dit de merken die aan uw wens zullen voldoen. Net als uw Veka dealer is Benitech officieel Schuco dealer Nederland.

De specialist in kuntstsof kozijnen

Benitech helpt u bij het maken van de juiste keuze.

Kunststof kozijnen versus houten of aluminium kozijnen

Kunststof kozijnen zijn goedkoper dan houten kozijnen en gaan vele malen langer mee. Kunststof kozijnen zijn vele malen milieuvriendelijker dan houten kozijnen. Denk aan het elke keer weer verven en alle materialen die zwaar belastend zijn voor het milieu. Aluminium blijft altijd het probleem houden van een koude brug (koude luchtstromen langs de kozijnen) en evenaren de levensduur van kunststof kozijnen niet.

Alle nieuwtjes over kunststof kozijnen

Blijf altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de kunststof branche en lees alle informatie over kunststof gevelrenovatie producten in de benitech blog.

20% korting op kunststof kozijnen

Profiteer direct van onze speciale Veka aanbieding!

Binnen 72 uur uw persoonlijke aanbieding!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de vele voordelen die kunststof kozijnen u bieden? Neemt u dan vrijblijvend contact op. Profiteer tijdelijk nog van onze speciale actie: gratis HR++ glas en horren! We boeken graag een vrijblijvende afspraak met u in. Tijdens deze afspraak helpen onze specialisten u om de juiste keuze te maken.

Ja, ik wil ook gebruik maken van de aanbieding!

Vult u uw gegevens in en we nemen vandaag nog contact met u op.

  • Ik wil graag meer informatie over

 

 

 

 

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/