Subsidie hr++ glas

Indien u een eigen huis bezit kunt u vaak gebruik maken van gemeentelijke subsidieregelingen. Het vervangen van enkel glas door isolerend HR++ glas, is zeer energiebesparend en levert u maandelijks een aanzienlijke besparing op uw stookkosten op. Hiernaast zijn de volgende eigenschappen op HR++ glas in combinatie met kunststof kozijnen van Benitech van toepassing; een zeer hoge geluidswerendheid, zeer duurzaam, makkelijk te onderhouden en het hang- en sluitwerk is voorzien van het politie keurmerk veilig wonen.

U heeft interesse in een offerte met een subsidieregeling op HR++ glas?

Benitech zoekt voor u uit of er in uw gemeente sprake is van een subsidie regeling voor het plaatsten van HR++ glas. Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis legt een deskundig adviseur u uit wat er in uw gemeente op dit vlak mogelijk is. Besteld u deze maand uw kozijnen dan ontvangt u tijdens onze actie gratis horren en hr++ glas bij uw aankoop, ongeacht of u aanspraak maakt op een subsidieregeling.

Voordelen van Benitech kozijnen

  • 10 + 10 = 20 jaar garantie
  • Mogelijkheid tot gespreid betalen
  • Levering conform de richtlijnen SKG en PolitieKeurmerkVeiligWonen
  • Kwaliteitswaarborg: onze VEKA producten en het geleverde HR++ glas zijn KOMO gecertificeerd
  • Geen aanbetaling

Wilt u aanvullende informatie? Dan kunt u onderstaand formulier invullen, één van onze adviseurs neemt daarna spoedig contact met u op.

  • Ik wil graag meer informatie over

Actie niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen.

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/