Stappenplan voor financieren

Vanwege de verschillende wensen en situaties, welke consequenties hebben op de prijs, is het niet mogelijk om via de telefoon een directe prijs voor nieuwe kunststof kozijnen te geven.

Om u zo volledig mogelijk te adviseren én uw situatie te bekijken, maken wij graag een vrijblijvende afspraak met u. De aanbieding doen we gratis bij u thuis. Op deze manier kunnen we u aanbieding doen zonder verrassingen achteraf! Natuurlijk maakt u gratis en vrijblijvend uw afspraak.

 

1

Adviesbespreking met betrekking tot de kozijnen

De adviseur van Benitech komt bij u thuis en inventariseert met u de huidige situatie en de mogelijkheden. Tijdens deze afspraak wordt er een demonstratie gegeven over onze producten en de bouwtechnische mogelijkheden.

2

Detailbespreking over uw wensen

De adviseur bespreekt met u uw persoonlijke wensen. Samen met u bekijken we met al deze gegevens wat voor de beste "op maat" oplossing is. U bent dan verzekerd van het beste product, juiste afwerking, optimale service en de juiste prijs.

3

Persoonlijke aanbieding en uitleg over de financiële mogelijkheden

Op basis van de bovenstaande verzamelde gegevens zal u een speciale aanbieding worden gedaan door de specialist van Benitech. Kiest u ervoor om de aanbieding te accepteren, dan volgende de onderstaande stappen.

4

Financiële zekerheid / Bankgarantie

Op uw verzoek kunnen we u adviseren over betrouwbare partijen die u alles vertellen over de mogelijkheden op het gebied van maandelijks betalen. Zij toetsen samen met u de financiële haalbaarheid van uw renovatie. Indien het financieel niet haalbaar is vervallen de volgende stappen.

5

Bouwtechnisch inmeten en nader te bespreken wensen

De bouwtechnisch specialist komt langs voor het technisch inmeten van de kozijnen en dergelijke, en zal samen met u een inventarisatie maken van de te gebruiken materialen, kleuren, indelingen en afwerkingen. De voorlopige koopovereenkomst vervalt en levering zal plaats vinden zoals tijdens het bouwtechnisch inmeten met u afgesproken wordt.

6

De opdracht wordt in onze fabriek verwerkt en de kozijnen worden voor u op maat gemaakt

Alles wordt geproduceerd volgens de bekende keurmerken en de hoge Benitech kwaliteitsstandaard.

7

De kozijnen worden bij u gemonteerd

Eén van onze, gekwalificeerde, montageteams komt de volledige en vakkundige montage verzorgen. Na de montage worden alle elementen samen met u nagelopen en afgetekend voor akkoord.

8

De betaling vindt plaats na montage

Pas na de laatste montage dag betaalt u de order zoals overeengekomen.

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/