Stappenplan voor financieren

Vanwege de verschillende wensen en situaties, welke consequenties hebben op de prijs, is het voor ons niet mogelijk om via de telefoon of in de showroom een directe prijs voor kunststof kozijnen te geven.
Graag maken wij voor u een offerte zonder verrassingen achteraf!

Om u zo volledig mogelijk te adviseren en uw situatie te bekijken maken wij graag een afspraak bij u thuis en doen het in de hieronder volgende stappen. Dit is voor u geheel gratis en vrijblijvend.

 

1

Adviesbespreking met betrekking tot de kozijnen

De adviseur van Benitech komt bij u thuis en inventariseert met u de huidige situatie en de mogelijkheden. Tijdens deze afspraak wordt er een demonstratie gegeven over onze producten en de bouwtechnische mogelijkheden.

2

Detailbespreking over uw wensen

De adviseur bespreekt met u uw persoonlijke wensen. Samen met u bekijken we met al deze gegevens wat voor de beste "op maat" oplossing is. U bent dan verzekerd van het beste product, juiste afwerking, optimale service en de juiste prijs.

3

Persoonlijke aanbieding en uitleg over de financiële mogelijkheden

Op basis van de bovenstaande verzamelde gegevens zal u een speciale aanbieding worden gedaan door de specialist van Benitech. Kiest u ervoor om de aanbieding te accepteren, dan volgende de onderstaande stappen.

4

Financiële zekerheid / Bankgarantie

Op uw verzoek kunnen we u adviseren over betrouwbare partijen die u alles vertellen over de mogelijkheden op het gebied van maandelijks betalen. Zij toetsen samen met u de financiële haalbaarheid van uw renovatie. Indien het financieel niet haalbaar is vervallen de volgende stappen.

5

Bouwtechnisch inmeten en nader te bespreken wensen

De adviseur komt langs voor het technisch inmeten van de kozijnen en dergelijke, en zal een inventarisatie maken van de te gebruiken materialen.

6

De opdracht wordt in onze fabriek verwerkt en de kozijnen worden voor u op maat gemaakt

U krijgt schriftelijk bevestigd wanneer de kozijnen bij u worden geplaatst.

7

De kozijnen worden bij u gemonteerd

Ons eigen gekwalificeerd montageteam komt de volledige en vakkundige montage verzorgen. Na de montage worden alle elementen samen met u nagelopen en afgetekend voor akkoord.

8

De betaling vindt plaats na montage

Pas na plaatsing, controle en akkoord van uw en onze kant volgt de betaling

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.