Stagiar(e) Marketing / Communicatie

Een leerzame en uitdagende stage in de online marketingwereld!

Speerpunten zijn o.a. branding, social media, online marketing / promotie, SEO / SEA, online positionering, commercieel, grafische vormgeving. Ons marketingteam zal de opdracht samen met jou als student vorm gaan geven, zodat er voor beide partijen een win – win situatie ontstaat. Ben je bijvoorbeeld handig met zoekmachines, of een echt social media dier? Of wil je hier meer over leren? Dan heeft Benitech de perfecte stage voor jou! Je bent werkzaam op de marketingafdeling en zal begeleiding van één van onze internetmarketeers krijgen op HBO niveau. Er is voor jou voldoende ruimte gereserveerd om aan de opdracht te kunnen werken. We verwachten van je dat er voor, of vlak na de aanvang van de stage een plan van aanpak met een voorlopige planning / mijlpalen wordt aangeleverd. Voor ons is het belangrijk dat we een goed beeld hebben hoe iemand de opdracht wil aanpakken en in welke stappen het onderzoek wordt uitgevoerd. Natuurlijk zorgen we er samen met jou voor dat dit een succes gaat worden.

Over onze marketingafdeling

Ongeveer 50% van de bedrijfsomzet genereert onze marketingafdeling via verschillende online kanalen. Omdat we de vraag in de online wereld nog niet via alle kanalen dekken willen we dit verder uitbreiden en onze doelgroepen in alle stadia / kanalen van het koopproces kunnen bereiken. Het visueel adverteren (in plaats van met tekstadvertenties) wordt steeds belangrijker en hierin willen we als Benitech zijnde voorop lopen, het zelfde geldt voor social media e.d.  We zoeken studenten die een commerciële / grafische / ontwerp insteek hebben om onze online marketingstrategie te optimaliseren en voor de branding van de merknaam Benitech kozijnen. Samen met jou kunnen we nog verder groeien en een online autoriteit in de online kozijnen worden en blijven!

Bedrijfsomschrijving:

Benitech kozijnen bestaat ruim 20 jaar en is een kunststof gevelrenovatiespecialist. We richten ons voornamelijk op de particuliere markt. De laatste drie jaar zien we een snel stijgende omzet en groeien we hard als bedrijf. We hebben op dit moment 22 medewerkers waarvan een groot deel in de buitendienst werkzaam zijn. Het verzorgingsgebied beslaat heel Nederland en de collega’s in de buitendienst zijn dagelijks door heel Nederland te vinden. Benitech heeft een kantoor in Hengelo en in Enschede, voor het kantoor in Enschede zijn wij op zoek naar één of meerdere stagiairs. We zijn een commercieel bedrijf waar het aanbrengen en bereiken van nieuwe klanten altijd de prioriteit heeft.

Iets voor jou?

Laat wat van je horen! Dan praten we binnenkort even verder over de invulling en de mogelijkheden die we als Benitech bieden. Bel ons op 088-6001357 of stuur een mailtje naar marketing@benitech.nl.

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.