Een leerzame en uitdagende stage en/of afstudeeropdracht in de marketingwereld!

Tijdens jouw stage zul jij je voornamelijk bezighouden met het inventariseren van én verdiepen in verschillende marketing- en promotiestrategieën. Waar liggen voor ons nieuwe kansen voor het genereren van relevante leads, het versterken van onze branding, een optimaal bereik van onze doelgroep(en) en het uitbreiden van onze markt-, en verzorgingsgebieden? Waar kunnen we dingen nog beter doen? Dit zal moeten leiden tot een groei in omzet én een positieve invloed moeten hebben op het netto bedrijfsresultaat. Graag geven we je stageopdracht samen met jou vorm zodat er voor beide partijen een win-win situatie ontstaat. Heb je affiniteit met marketing, communicatie, commercie en zoek je een serieuze stage waar je veel vrijheid krijgt om je te ontwikkelen?

De perfecte stage voor jou?

Dan heeft Benitech de perfecte stage voor jou! Je bent werkzaam op de marketingafdeling en zal begeleiding van één van onze marketeers krijgen op HBO niveau. Er is voor jou voldoende ruimte gereserveerd om aan de opdracht te kunnen werken. We verwachten van je dat er voor, of vlak na de aanvang van je stage een beknopt plan van aanpak met een voorlopige planning / mijlpalen wordt aangeleverd. Voor ons is het belangrijk dat we een goed beeld hebben hoe iemand de opdracht wil gaan aanpakken en in welke stappen het onderzoek wordt uitgevoerd. Natuurlijk zorgen we er samen met jou voor dat dit een succes gaat worden.

Functie eisen:

Je staat ingeschreven aan een hbo-opleiding in de richting van marketing/communicatie of een commerciële hbo opleiding. Jij houdt je graag bezig met de vraag hoe je kunt zorgen voor meer leads/klanten, en daarmee een hogere omzet. Je weet wat je wilt en wat je kunt, maar staat er ook voor open om nieuwe dingen te leren en je aan te passen aan de manier van werken van Benitech Kozijnen waarbij de klant centraal staat. We zijn op zoek naar een zelfstandige, spontane en eerlijke stagiair. Die het, bij succes, leuk vindt om een goede (bij)baan over te houden na de stage periode.

Bedrijfsomschrijving:

Benitech kozijnen bestaat ruim 20 jaar en is een kunststof gevelrenovatiespecialist (ramen, deuren en kozijnen). We richten ons op de particuliere markt. De laatste jaren zien we een snel stijgende omzet en groeien we hard als bedrijf. We hebben op dit moment 25 medewerkers waarvan een groot deel in de buitendienst werkzaam zijn. Het verzorgingsgebied beslaat Nederland en de collega’s in de buitendienst zijn dagelijks door heel Nederland te vinden. Benitech heeft een kantoor in Hengelo en in Enschede, voor het kantoor in Enschede zijn wij op zoek naar één of meerdere stagiairs. We zijn een commercieel bedrijf waar het aanbrengen en bereiken van nieuwe klanten altijd de prioriteit heeft.

Wat mag je van ons verwachten?

Stage uren en tijden in overleg
Persoonlijke begeleiding door je stage coach
Een leuk team met enthousiaste collega’s
Kans op een leuk (bij)baan na je stageperiode
Heel veel praktijkervaring
Informele sfeer
Stagevergoeding in overleg

Iets voor jou?

Laat wat van je horen! Dan praten we binnenkort even verder over de invulling en de mogelijkheden die we als Benitech bieden. Bel ons op 088-6001357 en vraag naar Hugo of stuur een mailtje naar hugo@benitech.nl.

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/