Spoed kozijnen

Benitech biedt u de mogelijkheid om alle gangbare kunststof Veka Softline kozijnen binnen 8 dagen te hebben.

Hiernaast is het ook mogelijk om (op aanvraag) de volledige verbouwing binnen 1 dag te realiseren. Indien gewenst kunnen er meerdere montageploegen gereserveerd worden. Voor meer informatie hierover kunt u het contactformulier invullen.

De kunststof kozijnen worden voorzien van 24 mm HR++ glas. Deze kunststof kozijnen zijn in een breed scala aan kleuren te verkrijgen, natuurlijk is er ook de mogelijkheid dat de buitenkant van de kozijnen een andere kleurstelling krijgt dan de binnenzijde.

Benitech kozijnen: Kwaliteit tegen een eerlijke prijs

Via het Benitech betaalplan kan u uw kunststof kozijnen tegen een klein bedrag per maand al aanschaffen, vaak is dit fiscaal erg aantrekkelijk. Over de mogelijkheden en kosten voor de kozijnen voor uw woning vertellen de deskundige adviseurs van Benitech u graag meer. Natuurlijk vindt levering van Veka Topline profielen plaats conform de strenge kwaliteitsrichtlijnen van het SKG** en PolitieKeurmerkVeiligWonen. Kwaliteitswaarborg: onze VEKA producten en het geleverde HR++ glas zijn KOMO gecertificeerd.

Voor een vrijblijvende afspraak vult u het contactformulier in

Kunststof kozijnen hebben een zeer lange levensduur, wij geven hier daarom vol vertrouwen 10 + 10 = 20 jaar garantie op. Via het Benitech betaalplan heeft u uw woning al voorzien van kunststof kozijnen vanaf €49,- per maand inclusief montage. Onze montageteams zijn dagelijks door heel Nederland werkzaam en u hoeft pas te betalen NA montage.

Wilt u meer weten? Belt u dan direct 06-41783128

Actie niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen.

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/