Soorten ramen in kunststof kozijnen

U kunt verschillende soorten ramen voor de indeling van kunststof kozijnen bestellen. U heeft zelf de keuze uit het soort raam dat het beste bij uw wensen past. Tijdens onze kozijnenactie krijgt u het HR++ en de horren gratis bij uw bestelling! Belt u 088-6001357 voor aanvullende informatie over de mogelijkheden. Hieronder volgt een opsomming van de verschillende soorten ramen en de toepassingen / eigenschappen van deze kunststof kozijnen.

Soorten ramen: Vaste ramen

Prijstechnisch zijn dit de aantrekkelijkste soorten ramen omdat er geen hang- en sluitwerk of stijlen in het kozijn geplaatst hoeven te worden. Vaste ramen zijn ramen die niet geopend kunnen worden. Een bijkomend voordeel is dat vaste ramen om diezelfde reden minder inbraakgevoelig zijn . Vaste ramen worden vaak voor de benedenverdieping gebruikt.

soorten ramen

Verschillende soorten ramen en kozijnen leverbaar.

Draai kiep ramen

De draairichting van verschillende soorten draai kiep ramen zal altijd naar binnen zijn. Draai kiep ramen kunnen door de gehele woning worden toegepast. Het hang- en sluitwerk voldoet aan het PolitieKeurmerkVeiligWonen, hierdoor wordt een hoge mate van inbraakwerendheid gerealiseerd.

soorten ramen kozijnen

Alle soorten draai kiep ramen hebben een extra ventilatiestand!

Kiep of val raam

Val ramen zijn naar binnenvallende ramen, het grote voordeel hiervan is dat er geen regen door naar binnen kan komen. Vaak zijn dit kleinere ramen die zeer geschikt zijn om de ruimte te kunnen ventileren. Valramen worden vaak gebruikt voor ruimtes zoals het toilet, keukens, en schuren.

Waarom bestelt u uw kozijnen bij Benitech:

  • Nu GRATIS HR++ Glas & Horren bij uw aankoop!
  • Bespaar tot 30% op uw energierekening
  • Bepaal zelf de indeling van uw ramen
  • Leverbaar in vrijwel alle RAL kleuren
  • Montage op kunststof stelkozijnen

Ja, ik wil gratis een offerte aanvragen!

  • Ik wil graag meer informatie over

Actie niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen.

Bewaren

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/