Soorten kozijnen

Soorten kozijnen verdelen we in hoofdzaak in vlakke en verdiepte kozijnen. Daarnaast heeft u de keuze uit meerdere merken kunststof kozijnen. Elk kozijnprofiel heeft zo zijn eigen bouwtechnische en optische eigenschappen. Deze eigenschappen bepalen naast de uitstraling en de toepasbaarheid, ook de functionaliteit van de kozijnen voor uw woning.

Soorten kunststof kozijnen

Bij Benitech kan u terecht voor verschillende soorten kozijnen.

Soorten kozijnen met een verdiept profiel

Een soort kozijn dat erg veel wordt toegepast in de Nederlandse markt is het verdiept profiel. Dit profiel ziet er uit als een gewoon hollands kozijn waarbij het raam een stuk naar binnen zit ten opzichte van de buitenkant, vandaar deze naam. Het verdiepte profiel van Veka heeft een inbouwdiepte van 104 mm en is het meest verkocht dankzij zijn goede reputatie, hoge islolatie en ijzersterke constructie. De Veka Topline NL serie met verdiept profiel loopt voorop op het gebied van de nieuwste innovatieve ontwikkelingen. Natuurlijk kunt u bij ons zelf de indeling van uw verschillende ramen bepalen.

veka verdiept profielHet meest verkocht is bij ons de VEKA 104mm verdiept kozijn

Kunststof kozijnen met een vlak profiel

Het vlakke kozijnprofiel is een kunststof kozijn met een inbouwdiepte van 70 mm. In tegenstelling tot het verdiept profiel is het vlakke profiel meer blokvormig en zit het raam vlak aan de buitenkant. Hierdoor wordt een optisch wat kleiner kozijn gerealiseerd en ziet de gevel er als geheel vlakker en strakker uit. Natuurlijk is ook het vlakke kozijn zeer geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Onze specialisten helpen u graag om de beste keus te maken voor de renovatie van uw kozijnen.

Soorten kozijnen

Keuze uit verschillende soorten kozijnen, ramen en deuren!

Alle soorten kunststof kozijnen voldoen aan de strengste keurmerken

Bij Benitech koopt u kwaliteit. Onze producten worden gefabriceerd en gemonteerd volgens de hoogste Nederlandse kwaliteitsnormen. Dit is de reden dat u 10 + 10 = 20 jaar garantie op onze producten krijgt. Benitech werkt conform de richtlijnen van onder meer de volgende keurmerken:

  • Kwaliteitswaarborg: onze VEKA producten en het geleverde HR++ glas zijn KOMO gecertificeerd
  • SKG** Keurmerk
  • Geen Aanbetaling
  • Politie Keurmerk Veilig Wonen

Hoge isolatie van lucht en geluid én 10 + 10 = 20 jaar productgarantie

Kunststof kozijnen van Benitech zorgen voor een aanzienlijke verhoging van het het comfort van het binnenklimaat. Door te kiezen voor ventilatieroosters in de kozijnen kunt u de luchtstroom in uw woning handmatig instellen. Vervangt u uw oude kozijnen door nieuwe kunststof kozijnen  dan bespaart u tot wel 30% op uw energierekening!

Montage altijd op KUNSTSTOF stelkozijnen

Wij plaatsen kunststof kozijnen altijd op kunststof stelkozijnen en niet koud in de spouw. Er wordt specifiek voor montage op kunststof stelkozijnen gekozen omdat kunststof geen last heeft van de weersinvloeden. Dit voorkomt bouwtechnische mankementen en is cruciaal voor het behouden van een goede pasvorm van het geplaatste kozijn. Tevens houdt dit vocht tegen en blijven de hoge isolatiewaardes gegarandeerd.

Maandelijkse betaling of financiering

U bent er waarschijnlijk al achter dat kunststof kozijnen vele voordelen bieden maar het moet natuurlijk wel worden betaald. Daartoe bieden we het Benitech betaalplan zodat u kunt betalen met een maandbedrag. U leest hier alles over de mogelijkheden voor het financieren.

Alles over kunststof kozijnen

Wilt u meer weten of wilt u alles weten? Kijk dan eens op onze pagina “over kozijnen”, bel ons of vraag ons gratis informatie pakket aan!

Deskundig en betrouwbaar advies:

Onze adviseurs geven u graag meer informatie over de mogelijkheden voor uw woning. Wij zijn bereikbaar op 088-6001357 of u kunt onderstaand formulier invullen.

  • Ik wil graag meer informatie over

Actie niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen.

Bewaren

Bewaren

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/