Soorten glas

Soorten dubbel glas in uw kunststof kozijnen? Benitech biedt een brede keuze in verschillende typen. Onze nieuwe kozijnen worden standaard voorzien van dubbelglas Renovent HR++ 1.1 (dubbel gelaagd) glas. Deze combinatie heeft een hoge warmte isolatiewaarde van 1.1 W/m2 K zorgt ook nog eens voor optimale veiligheid en geluidsisolatie. Maar er zijn natuurlijk meer soorten waar u uit kunt kiezen.

Insulight Triple glas

Triple glas wordt ook wel drie dubbel glas genoemd en geeft de hoogst haalbare isolatie. Het is bezig aan een opmars en er wordt verwacht dat dit binnen een aantal jaar de nieuwe standaard gaat worden. Driedubbel glas heeft een nog hogere geluidsisolatie dan HR++ of dubbelglas. Woont u in een drukke buurt of aan een drukke weg en wilt u het geluid van buitenaf beperken tot een minimum, dan is Triple glas een absolute aanrader!

triple glas

Benitech levert hr+++ glas in de kunststof kozijnen

Insulight ScreenLine – ingebouwde zonwering

Met de Screenline serie is de zonwering geïntegreerd in het glas, dit zorgt voor extra bescherming. En enorm bijkomend voordeel – nooit meer de jaloezieën schoonmaken!. U hoeft alleen het raam schoon te maken en door de bescherming van het glas kan de zonwering niet beschadigen. Er kunnen drie varianten zonwering toegepast worden in het Screenline systeem namelijk een jaloezie, plissé of duette. Deze worden in de spouw van het isolatieglas gemonteerd en zorgen voor een zeer strakke afwerking.

insulight screenline glas

Ook voor ScreenLine glas kan u terecht bij Benitech Kozijnen

Optitherm S1: optifloat en optilam

Twee dubbel glas soorten met een zeer hoge isolatiewaarde. Het nieuwe Optilam glas is opgebouwd uit 2 x 3mm Optifloat met daartussen 2 x 0,38 mm PVB folie. Deze dubbelglas constructie zorgt gegarandeerd voor een aanzienlijke besparing op uw energiekosten. In de zomer houdt dit glas de warmte voor een groot deel buiten, in de winter houdt dit juist de warmte in de woning.

Glas in lood op maat

Glas in lood geeft uw woning juist die karakteristieke uitstraling die u zoekt. Het betreft hier vakwerk dat op ambachtelijke wijze wordt verzorgt. Glas in lood is toe te passen voor uw voorzetramen en kan verwerkt worden als glas in onze kunststof deuren. Door te kiezen voor glas in lood creëert u een kleurrijk en traditioneel geheel. Maak in overleg met één van onze adviseurs uw eigen ontwerp en geniet jarenlang van uw eigen kleurrijke glas in lood ramen.

Verschillende glasornamenten

Alle kunststof kozijnen van Benitech zijn standaard geleverd met HR++ glas. De basisuitvoering is transparant glas. Hiernaast heeft u de mogelijkheid te kiezen tussen de volgende glasornamenten, alle met HR++ glas.

  • Chinchilla glas
  • Crepi glas
  • Masterline glas
  • Mastercare glas
  • Satinato glas
  • Indien u andere wensen heeft dan kunt u dit overleggen met de technische dienst

 

 

Bewaren

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/