SKG keurmerk

Het SKG keurmerk draagt, net zoals het PKVW, bij aan de veiligheid en inbraakwerendheid van uw woning. Alleen hang- en sluitwerk dat daadwerkelijk heeft bewezen inbraakwerend te zijn ontvangt het SKG keurmerk en gebruiken wij voor onze kunststof kozijnen. Als een product aan de eisen voldoet, kan deze een classificatie krijgen tussen de één en drie sterren. Het hang- en sluitwerk van Benitech Kozijnen krijgen twee sterren. Dit houdt in dat de producten zwaar inbraakwerend zijn.

Naast de classificatie gemeten in sterren is er ook een nieuwe manier van keuren ingevoerd. Producten die niet afsluitbaar zijn krijgen een vinkje of twee vinkjes.

De voordelen van SKG-gecertificeerde producten op een rijtje:

Twee sterren: zwaar inbraakwerend.
Gegarandeerd goede en betrouwbare sloten.
Een veilig gevoel in uw huis.

Het heeft niet veel nut om een SKG** gecertificeerd product te kopen en dit vervolgens op een verkeerde manier te laten monteren of het plaatsen in een rot kozijn. Wanneer u producten koopt bij Benitech bent u dus verzekerd van producten die zwaar inbraakwerend zijn. Dit in combinatie met de goede kwaliteit kunststof kozijnen betekent dat u een echt kwaliteitsproduct koopt.

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/