Schuco kozijnen

Schuco kozijnen staan garant voor kwaliteit en vele jaren wooncomfort. Schuco kozijnen mogen met recht één van de marktleiders van Nederland genoemd worden. Zoekt u kunststof kozijnen waar u geen onderhoud aan heeft? Kozijnen die voor een complete nieuwe en frisse uitstraling van uw woning zorgen? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Schuco is het kozijnprofiel dat u altijd al gezocht heeft! Benitech is officieel leverancier en producent van de bekende merken en al jarenlang de betrouwbare partner voor de aanschaf van kunststof Schuco profielen, zoals het nieuwste profiel: de Schüco LivIng Variant. De kozijnen zijn leverbaar in een breed kleurenscala en zijn zeer onderhoudsarm. Kunststof kozijnen zijn namelijk makkelijk schoon te maken wat water en een klein beetje zeep.

Schuco kozijnen actie

Schuco kozijnen actie bij Benitech! Tijdelijk krijgt u het HR++ glas, de horren helemaal gratis voor uw nieuwe kunststof kozijnen en deuren. De Benitech monteurs werken de kozijnen volledig af, van binnen én van buiten. Onze bouwtechnische collega’s bekijken tijdens het inmeten van de order wat de beste montagewijze is voor uw gevel. Eén van onze deskundige adviseurs legt u graag, na een visuele inspectie, uit wat de mogelijkheden en kosten van Schuco kozijnen voor uw woning zijn.

Kies voor de beste kwaliteit en isolatie

Schuco kozijnen worden verzwaard met staal. Dit zorgt voor extra stabiliteit, vormvastheid en een zéér lange levensduur. Doordat Schuco kozijnen voorzien zijn van meerkamerprofielen wordt er stilstaande luchtlaag gecreëerd. Deze luchtlaag zorgt voor een hoge mate van geluids- en warmte isolatie in uw woning. Standaard worden de kunststof kozijnen voorzien van HR++ glas en bijpassende horren. Natuurlijk vindt levering van de kozijnen plaats conform de richtlijnen van de hedendaagse keurmerken zoals o.a. KOMO, SKG**, en het PolitieKeurmerkVeiligWonen. Naast Schuco voert Benitech ook Veka kozijnen, op beide merken kunststof kozijnen krijgt u 10 + 10 jaar garantie.

Uw kozijnen betaalt u pas NA montage

Bij Benitech betaalt u pas NA montage, in de week dat de kozijnen geplaatst worden ontvangt u pas de factuur. Op deze manier weet u zeker dat u nooit voor iets betaalt dat u niet geleverd krijgt! Naast betaling in één keer is het via het Benitech betaalplan mogelijk om in termijnen te betalen. Zo heeft u nu al nieuwe kunststof Schuco kozijnen voor uw hele woning vanaf €49,- per maand! We bespreken graag tijdens een vrijblijvende afspraak met u de voordelen die Benitech u te bieden heeft.

De voordelen van Schuco kozijnen:
  • 10 + 10 = 20 Jaar garantie
  • Nooit meer schuren en schilderen!
  • Volledig afgewerkt van binnen en buiten
  • Betaling NA Montage
  • Maandelijkse Betaling Mogelijk
  • Nationale Dekking

Ja, ik wil een gratis offerte!

  • Ik wil graag meer informatie over

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/