Schuco Corona Kozijnen

Kiest u voor kunststof Schuco Corona kozijnen dan kiest u voor een langdurige en waardevolle investering in uw woning. De innovatieve technieken die gebruikt worden tijdens de productie van deze kunststof kozijnen zorgen voor zeer duurzame en isolerende kozijnprofielen. De verdiepte profielen van de Corona Accent serie zorgen voor een strakke afwerking en een aansprekend design voor elke woning.

In hoge mate thermische isolerende Schuco Corona kozijnen

Door 5 isolerende kamers en een profieldiepte van 70 mm zorgt het Schuco Corona kozijn voor een optimale thermische isolatie, de profielen worden natuurlijk van HR++ glas voorzien. Dit scheelt tot wel 30% op de maandelijkse energiekosten en creëert een aangenaam binnenklimaat in de woning. Meer informatie over HR++ glas vind u hier.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Het inwendige skelet van Schuco Corona CT kozijnen is verzwaard met staal, hierdoor ontstaat een degelijk, isolerend, en stabiel geheel. Door het gebruik van gerecyclede materialen en het lage energie verbruik resulteert dit in een lage CO2 uitstoot. Dit zorgt gezamenlijk voor een milieuvriendelijk geheel. Op onze Schuco Corona kozijnen collectie geven wij vol vertrouwen 10 + 10 = 20 jaar garantie. Via ons callcenter maken we graag een vrijblijvende afspraak om u een speciale aanbieding te doen!

Makkelijk te onderhouden en niet meer schilderen

De gladde en weerbestendige kunststof Schuco kozijnen zijn zeer eenvoudig te onderhouden en gemakkelijk schoon te maken. Door simpele reiniging zien uw kozijnen er na jaren nog steeds als nieuw uit. Door de zware kwaliteit kunststof zijn de kozijnen zeer kleur vast, u hoeft dus niet meer te schilderen met kunststof kozijnen!

Ja, ik wil een gratis offerte!

  • Ik wil graag meer informatie over

Actie niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/