Raam kozijn

Benitech heeft verschillende soorten ramen en kozijnen waaruit u kan kiezen. Hierdoor kunt u altijd een geschikte keuze maken die past bij uw wensen. U kunt nu ook nog profiteren van onze speciale actie! Hierbij krijgt u gratis HR++ glas en horren.

Het verschil tussen een kozijn en een raam

Ramen en kozijnen worden vaak samen genoemd en vormen dan ook één geheel. Er is echter wel een verschil tussen deze twee termen. Een kozijn is het frame waarin het raam wordt geplaatst. Het bewegende deel in dit kozijn wordt een raam genoemd. Uiteindelijk wordt in dit bewegende deel het glas geplaatst. In onderstaande afbeelding worden deze termen nog eens verduidelijkt:
1. Kozijn
2. Raam
3. Glas

Het verschil tussen ramen, kozijnen en glas.

Het verschil tussen ramen, kozijnen en glas.

Kozijnen

Er kan een verdeling worden gemaakt in vlakke en verdiepte kozijnen. Bij verdiepte kozijnen wordt het raam een stuk naar binnen geplaatst, terwijl bij vlakke kozijnen het raam meer naar de buitenkant wordt geplaatst. Daarnaast zijn er nog verschillende merken te verkrijgen. Benitech levert kunststof kozijnen van de topmerken Veka en Schüco.

Ramen

Ook hiervoor geldt dat er verschillende soorten ramen beschikbaar zijn. U kunt kiezen voor een vast raam, draai-kiep raam, kiep raam, val raam, uitzet raam of schuif raam. Elk van deze ramen brengt andere voordelen met zich mee, zodat er altijd een geschikt raam is die bij uw wensen past. De indeling van de ramen bepaalt u helemaal zelf. Het is dus ook mogelijk om verschillende ramen in een kozijn te laten plaatsen.

Raamkozijn laten vervangen door Benitech

Voor het vervangen van uw raamkozijnen kunt u bij Benitech terecht. Vrijblijvend komt een adviseur langs om alle wensen en mogelijkheden te bespreken. Vervolgens wordt een persoonlijke aanbieding gedaan. Bij akkoord komt een bouwtechnisch specialist langs voor een technische inmeting. Ook worden de verdere wensen wat betreft materiaal, kleur, indelingen en afwerkingen met u besproken. Op deze manier weet u zeker dat alles op maat en precies naar wens wordt gemaakt. Na de montage wordt alles samen nagelopen en wordt getekend voor akkoord. U betaal pas na de montage!

Ja, ik wil ook profiteren!

  • Ik wil graag meer informatie over

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/