Het prijsverschil tussen kunststof kozijnen verklaart

Als u voor uw woning nieuwe kunststof kozijnen wilt aanschaffen dan kan de situatie zich voordoen dat er prijsverschil zit tussen kunststof kozijnen van verschillende aanbieders. Waarom zijn sommige kunststof kozijnen nou zoveel goedkoper? Dit ligt meestal aan een combinatie van een verschillende factoren. De kwaliteit van het glas, de manier van monteren, het merk en de kwaliteit van de kozijnen, de garantietermijn e.d. dit zijn allemaal zaken die meespelen voor de uiteindelijke prijsbepaling.

Prijsverschillen door prijsvechters

Een oorzaak van de prijsverschillen is dat prijsvechters kunststof kozijnen voor extreem lage prijzen aanbieden, dit heeft te maken met de handelswijze van het bedrijf waar u zaken mee doet. In de praktijk komt het veel voor dat deze bedrijven kwalitatief mindere kozijnen leveren, deze kozijnen zonder kunststof stelkozijnen plaatsen, en met kwalitatief minder glas werken. Dit ziet u als consument de eerste jaren niet altijd in de kwaliteit terug, maar op langere termijn levert dit vaak technische problemen op.

Benitech Kozijnen: u doet zaken met één bedrijf

Benitech Kozijnen maakt geen gebruik van onderaannemers. Het gehele proces vanaf de productie tot de montage en de nazorg van de bestelde producten verzorgen wij geheel in eigen beheer. Het grote voordeel hiervan is dat u als klant met één partij zaken doet, zo zit u nooit met de vraag waar u terecht kunt bij vragen of problemen.

Garantietermijn en service

Om na een paar jaar aanspraak te maken op de service en garantie van deze prijsvechters is in de praktijk vaak moeilijk. Dit zijn vaak de bedrijven die binnen 5 jaar niet meer bestaan, en dan wordt het voor u als consument erg moeilijk om nog aanspraak op de garantie te maken. Zo wordt goedkoop uiteindelijk duurkoop, een andere partij zal de klachten tegen betaling moeten verhelpen of in het ergste geval zullen de kozijnen compleet vervangen moeten worden met alle kosten van dien.

Wat biedt Benitech kozijnen?

Kunststof kozijnen van Benitech leveren wij conform de richtlijnen van de strengste Nederlandse kwaliteitsnormen zoals het SKG** en PolitieKeurmerkVeiligWonen. De kwaliteit van onze kozijnen is onbetwist, er wordt enkel met geronomeerde merken gewerkt zoals Veka, Schuco en Gealan. Benitech Kwaliteitswaarborg: onze VEKA producten en het geleverde HR++ glas zijn KOMO gecertificeerd. Op alle kunststof profielen krijgt u 10 + 10 = 20 jaar garantie en het profiel bestaat uit meerdere luchtdichte kamers voor een optimale isolatie van lucht en geluid. Hiernaast is het skelet van het kozijn verzwaard met staal dat zorgt voor een solide en vormvast geheel.

Meer informatie over ons bedrijf en producten

Benitech kozijnen is al ruim 20 jaar actief in de kunststof kozijnen branche en met onze service en vakkennis zijn wij de ideale partner als u op zoek bent naar kwaliteits kozijnen tegen een eerlijke prijs. Voor jarenlang wooncomfort en de zekerheid van een topproduct, gemonteerd op stelkozijnen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op 088-6001357 of u kunt hier onder een contactformulier invullen dan neemt één van onze adviseurs spoedig contact met u op.

  • Ik wil graag meer informatie over

Actie niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen.

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/