Over ons

Benitech kozijnen is al meer dan tien jaar dé kunststof gevelrenovatiespecialist van Nederland. Door onze jarenlange ervaring in de branche weten we als geen ander hoe we een woning optimaal kunnen renoveren. Dagelijks zijn onze medewerkers bezig met het plaatsen van kunststof kozijnen door het hele land. Van de medewerkers in onze fabriek tot aan de collega’s in de buitendienst die u adviseren over de mogelijkheden en de montage van onze producten. Onze VCA gecertificeerde monteurs verzorgen de montage tot aan de puntjes voor u. We beginnen te plaatsen aan de kant die u het beste uitkomt en alles wordt volledig afgewerkt en opgeruimd nadien.

 

Bespreek eens de mogelijkheden met één van de collega’s

Zoekt u zekerheid en een betrouwbare partner die het hele proces voor u verzorgt? Wilt u ook kunststof kozijnen waar u geen onderhoud meer aan heeft en niet meer hoeft te schuren en schilderen? Dan kiest u voor nieuwe kozijnen, deuren, dakkapel of een schuifpui van Benitech! Natuurlijk betaalt u bij ons pas NA montage en is er de mogelijkheid om in maandelijkse termijnen te betalen. Wilt u meer weten? Maak dan eens een afspraak met één van de collega’s bij u uit de regio.

Bekijkt u zelf ons werk of kom eens langs bij ons in de fabriek

Door heel Nederland hebben we referentieprojecten waar u eens een kijkje kunt nemen. Zo ziet u met eigen ogen hoe wij monteren en welke kwaliteitsstandaard wij waarborgen. Voor de technici onder ons is er altijd de mogelijkheid om een rondleiding in onze fabriek te krijgen. Voor aanvullende informatie kunt u ons altijd bellen op 088-6001357 of per mail via info@benitech.nl. Of u kunt nu direct een afspraak maken!

Benitech kozijnen is de specialist in het produceren en monteren van kunststof kozijnen. Onze focus ligt volledig op de productie en montage van kunststof gevelelementen. Wist u dat Benitech kunststof kozijnen altijd plaatst op kunststof stelkozijnen? Door te plaatsen op kunststof stelkozijnen waarborgen wij onze kwaliteit en kunnen we 10 + 10 = 20 jaar garantie op onze kozijnen geven. In 2013 zijn wij verkozen tot het beste kunststof kozijnen bedrijf van Nederland.

Benitech is een bedrijf met erg veel ervaring op het gebied van kunststof kozijnen en een zeer klantgerichte benadering. Benitech kozijnen is geen bouwbedrijf zoals alle andere, zo zijn wij leverancier van kozijnen die gebruikt worden bij “nul op de meter” projecten. Onze kozijnen zorgen voor een duurzame oplossing waarmee een zeer goede kwaliteit van de binnenlucht en een zeer laag energiegebruik gerealiseerd wordt.

BENITECH KOZIJNEN: GEWOON GOED GEREGELD

Waarom kiezen onze klanten voor Benitech Kozijnen:

Oog voor het karakter van uw woning
Goede service & 10 + 10 = 20 jaar productgarantie
Extra service: montage in één dag mogelijk op aanvraag
Betaling in termijnen mogelijk
U betaalt pas na plaatsing

Persoonlijk advies en een prijs op maat

Onze deskundige adviseurs praten graag met u over de mogelijkheden tot renovatie van uw woning. Tijdens het adviesgesprek bij u thuis wordt er een visuele inspectie uitgevoerd en daarna kunnen we u een scherpe prijs op maat geven. Om geen vertekent beeld van de werkelijkheid te geven is het niet mogelijk om vooraf een passend prijsvoorstel per email of telefoon te geven. Gelukkig  zijn er dagelijks Benitech collega’s bij u in de buurt! We komen graag een keer bij u langs om de mogelijkheden te bespreken, dit kan ook in de avonduren.

Een overzicht van al onze producten vind u hier, mocht u al vragen hebben dan kunt u op werkdagen direct contact opnemen met onze collega’s via de chat of telefonisch op 088-6001357 of vul het formulier en en we nemen contact met u op!

  • Ik wil graag meer informatie over

 

 

 

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/