Enthousiast sales talent gezocht

Ben je ambitieus en vind je het leuk om afspraken te maken? Dan ben je bij Benitech kozijnen aan het goede adres. Hier worden jouw saleskwaliteiten écht beloond. Hoe beter jouw resultaten, hoe hoger je salaris. Natuurlijk altijd met een vast uurloon.

Benitech kozijnen callcenter is gespecialiseerd in Business to Consumer contact. We richten ons voornamelijk op particulieren. Wij zijn een bedrijf dat resultaatgericht werkt in combinatie met een informele werksfeer. Tijdens onze acquisitie gaan we proactief en professioneel op zoek naar prospects voor onze klanten.

Onze medewerkers zijn voor ons de belangrijkste succesfactor, om die reden staat jouw ontwikkeling centraal. Dit doen wij d.m.v coaching on the job, flexibiliteit en trainingen. Op deze manier kunnen wij jouw kwaliteit en die van onze klanten waarborgen. Bij goede inzet en prestaties zijn er volop mogelijkheden om door te groeien binnen functies in sales.

Spreekt het je aan om in een organisatie te werken waarbij je wordt opgeleid tot een topverkoper of waar topverkopers zich ontplooien tot het maximaliseren van hun performance. “Solliciteer dan nu direct!”

Naast een vast uurloon, bepaal je zelf hoeveel je extra gaat verdienen. Je salaris is niet leeftijdsgebonden, maar op basis van prestaties zoals het hoort! Toch?!
Wil je werken in het gezelligste callcenter van Enschede en MAXIMAAL gaan verdienen met jouw sales kwaliteiten? Solliciteer dan nu direct!

Eisen:
MBO werk- en denkniveau.
Nederlands sprekend
6 / 9 uur beschikbaar
2 a 3 avonden per week beschikbaar
Vlotte babbel
Creativiteit
Flinke dosis doorzettingsvermogen

Wat wij bieden:
10 tot 30 euro per uur
Doorgroei mogelijkheden
Een top werksfeer
Diverse mogelijkheden voor stages en afstudeerscripties

Let op! Het salaris en de bonusregeling die Benitech kozijnen biedt, is niet te vergelijken met andere callcenters! Wij investeren graag in goed personeel.

Solliciteer direct en start volgende week al met bellen! Mail je c.v. naar juan@benitech.nl

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/