Kunststof openslaande deuren

Openslaande deuren of tuindeuren hebben meerwaarde voor elke woning. In combinatie met een tuin, terras of groot balkon bieden openslaande deuren de ideale oplossing. De grote vraag blijft altijd; kiest u voor prijs of kiest u voor kwaliteit? Openslaande deuren van Benitech gaan een leven lang mee en we geven vol vertrouwen 20 jaar garantie op de constructie. U kunt al genieten van nieuwe openslaande deuren of een schuifpui vanaf €19,- per maand. Wilt u meer weten? Vult u dan een contactformulier in of bel ons.

Benitech terrasdeuren zijn leverbaar in meer dan dertig verschillende kleuren, zowel in modern als klassiek design. Voor elke situatie leveren wij openslaande tuindeuren die precies aan uw wensen voldoen! Dankzij het stalen frame en de zwaarste kwaliteitsklasse profielen zijn deze ook nog eens zwaar inbraakwerend. De montagewijze zal in overleg met de bouwtechnische inmeter ter plekke worden bepaald. Vaak is er de mogelijkheid om op stelkozijnen te plaatsen. Door te monteren op kunststof stelkozijnen kunnen we de hoogst haalbare isolatiewaardes garanderen.

Openslaande deuren: klassiek of modern

Openslaande deuren worden voor een klassieke uitstraling vaak voorzien van een borstwering onderaan de deuren. Er kunnen roeden in het glas worden verwerkt om de klassieke uitstraling te behouden of deze juist te creëren. Roeden dat zijn die glas latjes die u door het glas ziet lopen. Moderne deur varianten worden vaak strakker afgewerkt in bijvoorbeeld antraciet of grijs en met HR++ glas dat helemaal tot op vloer hoogte doorloopt.

openslaande kunststof tuindeuren

Openslaande tuindeuren geeft u een “klassieke” uitstraling door met een borstwering en roedes te werken.

Houten vs. kunststof openslaande deuren

Kunststof heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van houten deuren. Zo hebben kunststof tuindeuren een langere levensduur, kunststof kozijnen hoeven niet geschilderd te worden en zijn eenvoudig met water en zeep te onderhouden. Dankzij recycling wordt een zeer duurzaam en milieuvriendelijk product geproduceerd.

openslaande tuindeuren

Openslaande tuindeuren geven u het ultieme gevoel van vrijheid!

Profiteer vandaag nog van onze aanbieding!

Bent u op zoek naar via openslaande deuren of misschien een nieuwe schuifpui? Dan kijken we graag met u naar de mogelijkheden. Tijdens de openslaande deuren en schuifpui actie heeft u al nieuwe openslaande deuren vanaf €19,- per maand! Graag maken we, gratis, voor u een offerte op maat.

Ja, ik wil een gratis offerte!

Ons callcenter belt u vandaag nog voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

  • Ik wil graag meer informatie over

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/