Openslaande deuren nu 20% korting!

Openslaande deuren of terrasdeuren zijn voor zowel de klassieke als de moderne woning een uitstekende optie. Het laten plaatsen van openslaande deuren zorgt voor een directe verbinding tussen uw woonkamer en de tuin. Zo haalt u elke dag de zon, en zomers de frisse buitenlucht in huis. Openslaande deuren en schuifpuien zijn leverbaar in vrijwel alle RAL kleuren. Er is altijd de juiste kleur en uitvoering te vinden die uw woning weer een nieuwe en frisse uitstraling geeft. Wie deze week een offerte aanvraagt profiteert nog van EXTRA 20% korting!


Openslaande deuren: klassiek of modern

Openslaande deuren worden voor een klassieke uitstraling vaak voorzien van een borstwering onderaan de deuren. Er kunnen roeden in het glas worden verwerkt om de nostalgische uitstraling te behouden of deze juist te creëren. Moderne deur varianten worden vaak strakker afgewerkt in bijvoorbeeld antraciet of grijs en met HR++ glas dat helemaal tot op vloer hoogte doorloopt.

openslaande kunststof tuindeuren

Openslaande tuindeuren geeft u een “klassieke” uitstraling door met een borstwering en roedes te werken.

Houten vs. kunststof openslaande deuren

Openslaande deuren van kunststof hebben een aantal grote voordelen ten opzichte van houten deuren. Zo hebben kunststof tuindeuren een langere levensduur, kunststof  hoeft niet geschilderd te worden en is eenvoudig met water en zeep te onderhouden. Door de huidige innovatieve productie methoden van kunststof wordt vrijwel al het kunststof vervaardigd uit gerecycled materiaal. Zo wordt een zeer duurzaam en milieuvriendelijk product geproduceerd dat een natuurlijke uitstraling heeft.

openslaande tuindeuren

Openslaande tuindeuren geven u het ultieme gevoel van vrijheid!

Kwaliteit en garantie

Omdat de kozijnen en de constructie van onze openslaande tuindeuren zijn verzwaard met een stalen skelet vormt dit een geheel dat zeer vormvast is en een zeer lange levensduur heeft. Natuurlijk plaatsen wij alle tuindeuren en schuifpuien in een kunststof stelkozijn. Dit zorgt voor een optimale isolatie en afwerking van het geheel. Door het gebruik van 24 mm. HR++ glas en zware isolatierubbers wordt geluid van buiten gedempt. Door de goede isolatie blijft de warmte in de kamer hangen en heeft u geen last van tocht of lekkages. Op al onze kunststof producten geven wij vol vertrouwen 10 + 10 = 20 jaar garantie (mits gemonteerd op kunststof stelkozijnen). Zo weet u zeker dat u een investering voor het leven doet!

Montage en keurmerken

Benitech kozijnen produceert, levert en monteert haar producten en diensten volgens de richtlijnen van de strengste Nederlandse kwaliteitsnormen zoals het KOMO / SKG** keurmerk. Benitech biedt een landelijke dekking en heeft de productie en montage in eigen beheer. Graag kijken we vrijblijvend met u naar de mogelijkheden voor nieuwe openslaande deuren. Vraagt u hieronder een gratis offerte aan.

Ja, ik wil een gratis offerte!


Actie niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.