Kunststof openslaande deuren

Openslaande deuren of tuindeuren geven meer licht in uw woning en een ruime toegang tot de tuin. In de zomer kunt u de boel lekker open zetten zodat u heerlijk van de tuin geniet. In de winter is het fijn dat Kunststof terrasdeuren uitstekend isoleren zodat u er lekker warm bij zit. Dankzij het stalen frame en zwaarste kwaliteitsklasse profielen zijn die van ons ook nog eens zwaar inbraakwerend.

Onze terras deuren zijn leverbaar in meer dan dertig verschillende kleuren en zowel in modern als klassiek design.

Openslaande deuren: klassiek of modern

Openslaande deuren worden voor een klassieke uitstraling vaak voorzien van een borstwering onderaan de deuren. Er kunnen roeden in het glas worden verwerkt om de klassieke uitstraling te behouden of deze juist te creëren. Roeden dat zijn die glas latjes die u door het glas ziet lopen. Moderne deur varianten worden vaak strakker afgewerkt in bijvoorbeeld antraciet of grijs en met HR++ glas dat helemaal tot op vloer hoogte doorloopt.

openslaande kunststof tuindeuren

Openslaande tuindeuren geeft u een “klassieke” uitstraling door met een borstwering en roedes te werken.

Houten vs. kunststof openslaande deuren

Kunststof heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van houten deuren. Zo hebben kunststof tuindeuren een langere levensduur, kunststof hoeft niet geschilderd te worden en is eenvoudig met water en zeep te onderhouden. Dankzij recycling wordt een zeer duurzaam en milieuvriendelijk product geproduceerd.

openslaande tuindeuren

Openslaande tuindeuren geven u het ultieme gevoel van vrijheid!

Kwaliteit en garantie

Natuurlijk plaatsen wij alle tuindeuren en schuifpuien in een kunststof stelkozijn voor een optimale en duurzame afdichting. Door het gebruik van 24 mm HR++ glas en zware isolatierubbers wordt geluid van buiten gedempt. Door de goede isolatie blijft de warmte in de kamer en heeft u geen last van tocht of lekkages. Op al onze kunststof producten geven wij vol vertrouwen 10 + 10 = 20 jaar garantie. Zo weet u zeker dat u vele jaren lang van uw investering kunt genieten!

Ja, ik wil een gratis offerte!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.