Nieuwe kozijnen

Uw oude kozijnen zijn aan vervanging toe en u heeft besloten om nieuwe kozijnen aan te schaffen. Welke mogelijkheden zijn er allemaal en waar moet u op letten?

Kunststof, hout of aluminium?

Kozijnen zijn te verkrijgen in de materialen kunststof, hout of aluminium, maar wat is de beste keus? De kozijnen die Benitech levert, zijn kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen hadden voorheen een slecht imago: ze verkleurden snel, zagen er goedkoop uit doordat ze op plastic leken en de kwaliteit liet te wensen over. In de loop van de tijd zijn vele verbeteringen doorgevoerd, waardoor kunststof kozijnen voor veel mensen uiteindelijk een betere keuze zijn dan houten of aluminium kozijnen. Houten kozijnen vragen om veel onderhoud, aluminium kozijnen isoleren minder goed dan kunststof kozijnen en daarnaast zijn beide kozijnen over het algemeen duurder in aanschaf.

Kunststof kozijnen hebben meerdere voordelen, zoals duurzaamheid, een uitstekende isolatiewaarde, inbraakveilig en onderhoudsarm. Daarnaast is het tegenwoordig ook mogelijk om kunststof kozijnen met houtnerf te laten plaatsen. Zo heeft u de uitstraling van hout, maar de voordelen van kunststof!

Kunststof kozijnen en deuren van Benitech

Kunststof kozijnen en deuren zijn onderhoudsarm

Verschillende mogelijkheden voor het kozijn

Nadat u hebt gekozen voor een kunststof, houten of aluminium kozijn zijn er nog vele mogelijkheden. Naast de standaard kozijnen (rechthoekig) is het mogelijk om voor ronde kozijnen te kiezen. Ook kunt u kiezen voor het soort raam dat erin komt. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een draai-kiep raam, een val raam of een vast raam. Daarnaast kunt u natuurlijk ook nog kiezen uit verschillende kleuren.

Zelf monteren of laten monteren

Bij de aanschaf van nieuwe kozijnen kunt u besluiten om zelf te monteren, maar het is natuurlijk ook mogelijk om te laten monteren. Het monteren van kozijnen is echter geen eenvoudige klus en vraagt om vakmanschap. In de meeste gevallen is het dan ook verstandig om de montage aan professionele vakmensen over te laten. Wanneer u de kozijnen laat monteren, is montage op stelkozijnen een goede keus.

Bij Benitech is het alleen mogelijk om kozijnen te bestellen inclusief montage. Onze montagemedewerkes zijn VCA-gecertificeerd, waardoor u verzekerd bent van een goede montagewijze. Doordat Benitech zelf de kozijnen plaatst, kunnen wij u 20 jaar garantie bieden.

kunststof kozijnen inclusief montage

Onze vakmensen plaatsen uw nieuwe kunststof kozijnen met de grootste zorgvuldigheid!

Prijzen van kozijnen

Natuurlijk let u bij aanschaf ook op de verschillende prijzen. De prijzen van kozijnen lopen erg uiteen. Zoals gezegd zijn houten en aluminium kozijnen over het algemeen duurder dan kunststof kozijnen. Daarnaast zijn de prijzen van kunststof kozijnen ook erg verschillend. Dit heeft met name te maken met afmetingen en keuzes die u maakt met betrekking tot het kozijn. Zo is een vast raam goedkoper dan een draai-kiep raam en zijn standaard kleuren goedkoper dan niet-standaard kleuren. Het is daarom ook niet mogelijk om prijzen te benoemen, aangezien deze voor elke situatie anders zijn. Voor advies en een offerte op maat komt een adviseur van Benitech graag bij u langs.

Keurmerken

Als u nieuwe kozijnen aanschaft, is het ook belangrijk om te letten op de keurmerken die van toepassing zijn op de kozijnen en het bedrijf waar u de kozijnen aanschaft. Onze producten voldoen aan de bekende keurmerken, zoals het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) en het SKG-keurmerk. Met deze keurmerken bent u verzekerd van kwaliteit.

Keuzes maken

Het is belangrijk om alle mogelijkheden goed af te wegen en te kijken naar wat het beste bij uw situatie past. Vergelijk bedrijven met elkaar en kies voor het bedrijf waar u het beste gevoel bij heeft. Bij Benitech komen onze adviseurs graag vrijblijvend langs om advies op maat en een offerte op maat te geven. Als u deze week contact opneemt, kunt u nog profiteren van onze speciale actie!

Ja, ik wil ook profiteren!

  • Ik wil graag meer informatie over

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/