Kunststof schuifpui

Een nieuwe kunststof schuifpui heeft vele voordelen; u betrekt uw tuin of terras direct bij uw kamer en er is geen draaicirkel van bewegende delen zoals bij openslaande tuindeuren. Hierdoor kunt u de ruimte op uw terras en in de kamer optimaal benutten, de extra hoeveelheid licht die de kamer binnenvalt zorgt voor een optisch veel grotere ruimte.

Verschillen tussen een kunststof en houten schuifpui

Een houten schuifpui wordt altijd voorzien van een borstwering aan de onderkant van de schuifpui. Deze borstwering zorgt voor de stevigheid van de houten schuifpui, de borstwering is vaak 30 a 40cm hoog en beperkt daardoor de lichtval die uw kamer binnenkomt. Tevens blokkeert dit gedeeltelijk het zicht vanuit de kamer naar buiten toe. Bij een nieuwe kunststof schuifpui is een borstwering optioneel, het glas kan ook tot vloerhoogte doorlopen.

schuifpuien

Een nieuwe kunststof schuifpui met de uitstraling van hout

Door de innovatieve ontwikkelingen in de kunststof branche is onze productie afdeling tegenwoordig in staat om zeer hoogwaardige en duurzame kunststof producten te fabriceren. Het uiterlijk van kunststof kozijnen of een kunststof schuifpui is voor een leek al vrijwel niet meer te onderscheiden van echt hout. Onder andere de optie om voor een kunststof kozijn te kiezen dat voorzien is van een houtstructuur versterkt deze houtlook.

schuifpui

Voordelen van een kunststof schuifpui

In tegenstelling tot hout vergt kunststof vrijwel geen onderhoud. Kunststof hoeft niet om de paar jaar geschilderd te worden en is gemakkelijk met water en wat zeep schoon te maken. De met staal verzwaarde kunststof profielen zijn vormvaster, kleurechter, en isoleren warmte en geluid beter dan alle houtsoorten. De kunststof schuifpui wordt natuurlijk voorzien van duurzaam HR++ glas voor een optimale isolatie.

Kwaliteit en garantie

Benitech kozijnen produceert, levert, en monteert alles in eigen beheer. Zo waarborgen wij de hoogstaande kwaliteit van onze producten, al onze producten en onze werkwijze voldoen aan de richtlijnen van o.a. het KOMO– / SKG** keurmerk. Het hang- en sluitwerk voldoet aan het PolitieKeurmerkVeiligWonen. Koopt u een kunststof schuifpui van Benitech dan krijgt u daar 10 + 10 = 20 jaar kwaliteitsgarantie op.

Bestellen zonder aanbetaling en de mogelijkheid tot betaling in termijnen

Benitech kozijnen werkt zonder aanbetaling en wij bieden een landelijke dekking. Via het Benitech betaalplan heeft u de mogelijkheid om voor een klein bedrag per maand al uw nieuwe schuifpui te bestellen. Wij maken graag vrijblijvend voor u een passende offerte!

Ja, ik wil een gratis offerte!

  • Ik wil graag meer informatie over

Actie niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/