Gealan kozijnen

Gealan kozijnen kiest u als u op zoek bent naar stijlvolle en onderhoudsarme kunststof kozijnen. De innovatieve designs en de grote keuze in verschillende kleuren zorgen ervoor dat Gealan een product is waarmee uw woning een nieuwe en strakke uitstraling krijgt. De kozijnen van Gealan staan bekend als de norm in de renovatiewereld.

gealan

Gealan kozijnen, de norm in de bouwwereld

Gealan kozijnen actie!

Gealan kozijnen bestelt u tijdelijk extra voordelig. Naast de gratis Horren en het HR++ glas betaalt u tot 1 Juli 2016 maar 6% Btw. over de arbeidskosten. Het is nu dus erg aantrekkelijk om uw oude kozijnen te laten vervangen door nieuwe isolerende kunststof kozijnen. Via het Benitech Betaalplan kan dit al voor een klein bedrag per maand! Waar u ook voor kiest u betaalt bij Benitech pas NA montage, zo loopt u nooit risico’s met aanbetalingen.

gealan

Gealan kozijnen voor de klassieke tot moderne woning

Kwaliteits kozijnen met 10 + 10 = 20 jaar garantie

De met staal verzwaarde kunststof kozijnprofielen bevatten 7 isolerende luchtkamers. Gealan kozijnen worden voorzien van syntetische rubbers in combinatie met 1.1 HR++ glas.  Deze combinatie zorgt voor een aanzienlijke verhoging van het comfort van het binnenklimaat. Natuurlijk plaatsen onze V.C.A. gecertificeerde monteurs alles op kunststof stelkozijnen, zo weet u zeker dat u de kwaliteit geleverd krijgt die uw woning verdient!

Profiteer van de voordelen van Gealan kozijnen

  • Nu nog geldig: onze gratis HR++ glas en horren actie
  • 10 + 10 = 20 jaar garantie
  • Betaling NA montage
  • Landelijke dekking
  • Al vanaf €49,- euro per maand

Voor een gratis offerte vult u het formulier in


Actie niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen.

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.