088-6001357

Kunststof kozijnen

Met kunststof kozijnen kiest u voor vele jaren wooncomfort en besparing op uw kosten. Benitech staat als leverancier garant voor een zorgvuldige montage van kwalitatief hoogwaardige kozijnen van de merken VEKA en Schüco zodat u nog vele jaren plezier heeft van uw investering. We begeleiden het hele proces van het eerste gesprek tot de oplevering en ruimen zelfs na de montage netjes de rommel op. Nu kunt u nog gebruik maken van onze speciale aanbieding: Gratis HR++ glas, bijpassende horren en een comfortpakket! Dit zijn in het kort de voordelen van onze kozijnen:

 • 20 jaar garantie
 • Een duurzame oplossing dankzij recycling
 • Zwaar inbraakwerend en tevens brandvertragend
 • Geheel naar uw wensen samen te stellen in vele kleuren
 • De beste isolatie waarden voor een hoge energie besparing
 • Mogelijkheid voor maandelijkse betaling
 • Nooit meer schilderen
 • Lange levensduur
hoog wooncomfort dankzij de beste isolatie

Kunststof kozijnen zorgen voor een maximale isolatie van warmte en geluid

De beste isolatie

Kunststof isoleert beter dan hout of aluminium. Dankzij een slim systeem van lucht kamers wordt dit voordeel nog groter en wordt condens aan de binnenkant voorkomen. Ook het gebruikte dubbel glas speelt hierin een rol natuurlijk, daarom leveren wij de kozijnen bij voorkeur af met het uitstekend isolerende HR++ glas en bijpassende horren. Wij gebruiken uitsluitend de zwaarste kwaliteit klasse A kozijnen welke bijzonder stevig zijn en het beste isoleren. Het is zelfs mogelijk om de kozijnen samen te stellen voor energie neutraal of passief bouwen.

veka topline AD 104mm verdiept kozijn met dubbel HR++ glas

De beste isolatie dankzij luchtkamers

Merken kozijnen

Wij werken uitsluitend met de kozijn profielen van de merken VEKA en Schüco. Deze fabrikanten staan in de markt bekend om hun top kwaliteit producten.

Geheel volgens uw wensen

Onze adviseur komt persoonlijk bij u thuis om uw wensen met u te bespreken. Onze kozijnen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en desgewenst met een houtnerf effect te leveren. De indeling van het kozijn kunt u helemaal zelf bepalen zodat het geheel optimaal bij uw inrichting en smaak past. Heeft u al een kleur in gedachten? Kijkt u anders eens voor inspiratie bij onze kleurstalen.

Veiligheid met politie keur

Al onze kozijnen en hang en sluitwerk voldoen aan de PKVW, dat staat voor Politie Keurmerk Veilig Wonen. We voldoen ook nog eens aan de strenge richtlijn van het SKG keurmerk zodat u zeker weet dat uw kozijnen zwaar beveiligd zijn tegen inbraak. Wist u trouwens dat onze kozijnen intern verstevigd zijn met een stalen frame?

veiligheid met politiekeur

Veilig dankzij politie keurmerk veilig wonen

Integrale duurzaamheid

Onze producten zijn volledig recyclebaar en mede daardoor uitstekend geschikt voor duurzaam bouwen. Er hoeven geen bomen gekapt te worden, u hoeft de kozijnen nooit te schilderen en alle materialen kunnen 5 keer gerecycled worden. De levensduur van kunststof kozijnen is tot 70 jaar waarmee u gewoon erg lang van uw investering kunt genieten. Wist u trouwens dat onze kozijnen ook later nog nagesteld kunnen worden zodat ook de afdichting jarenlang optimaal blijft? Daarmee blijven ook in de toekomst de hoge isolatiewaarden behouden.

Professionele montage

De montage van uw nieuwe kozijnen wordt gedaan door onze VCA gecertificeerde monteurs. Daarmee bent u verzekerd van een goede afdichting en een stevige bevestiging. Ze laten uw woning ook nog eens netjes achter, zonder rommel.

Montage op kunststof stelkozijn

luchtdicht bouwen met stelkozijnen

Kunststof stelkozijn

Al onze kozijnen worden gemonteerd op een kunststof stelkozijn, in tegenstelling tot koud in de spouw plaatsen. Dit geeft een duurzame afdichting van uw kozijnen welke zo lang mee gaat als het kozijn
zelf. Deze methode vergt een grotere investering maar zorgt er voor dat de isolatiewaarden ook na vele jaren nog behouden blijven en dat er geen tochtnaden ontstaan. Zo geniet u lange tijd van het hoge wooncomfort. Zonder stelkozijn echter krijgt u al na een paar jaar kieren, lekkage, condens en schimmel vorming, wat weer zeer kwalijk is voor de gezondheid.

De prijs van kunststof kozijnen

Om de prijs te bepalen hebben we natuurlijk informatie nodig over wat uw wensen zijn, dat horen we graag tijdens een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs. Op basis daarvan maken we voor u graag een vrijblijvende offerte op maat en weet u precies wat de kosten zijn. Wij zorgen er voor dat alles in die offerte is opgenomen zodat u geen verrassingen achteraf krijgt en dat is wel zo vertrouwd.

Mogelijkheid maandelijkse betaling

Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen en u betaalt pas na de montage. Zo weet u zeker dat alles is geleverd zoals het overeen is gekomen. Een renovatie vergt altijd een investering en ook daar kunnen we u bijstaan door het Benitech Betaalplan aan te bieden. Onze adviseurs vertellen u hier graag meer over.

Heeft u een vergunning nodig?

Normaal gesproken heeft u geen vergunning nodig en kunnen de kozijnen zo geplaatst worden. In het geval dat er een vereniging van eigenaren in het geding is kunnen we indien nodig ook direct met de verantwoordelijke contact opnemen, vaak zijn er bepalingen waar de kozijnen aan moeten voldoen of kan er zelfs gezamelijk worden ingekocht zodat we u een nog scherpere prijs kunnen bieden. Mocht uw woning een monument zijn dan heeft u een vergunning nodig. Mocht u twijfelen dan kunt u dit eenvoudig opzoeken op de site van de overheid. Mocht blijken dat u een vergunning nodig heeft dan kunnen we zelfs de aanvraag voor u regelen.

Gratis offerte en uitstekende service

Onze adviseurs komen persoonlijk bij u thuis zodat ze de situatie bij u kunnen bekijken en uw wensen met u kunnen doornemen. Op deze wijze komen we tot een gedegen offerte zonder verrassingen achteraf. Mocht u service vragen hebben dan zijn wij uitstekend bereikbaar via telefoon en email. Na de montage bellen we zelfs nog even met u om er zeker van te zijn dat alles naar wens is verlopen. En mocht er toch iets aan de hand zijn dan komt er vlot een monteur om u te helpen. Wist u trouwens dat u 20 jaar garantie op de constructie en de montage krijgt?

Alle voordelen op een rij

 • Persoonlijke benadering, we komen bij u thuis
 • U krijgt gratis een offerte op maat
 • Mogelijkheid tot maandelijkse betaling met Benitech betaalplan
 • Wij verzorgen alles – u heeft alleen contact met ons
 • Wij werken met onze eigen, Nederlands sprekende, monteurs
 • Onze monteurs zijn VCA gecertificeerd
 • Eigen kozijn productie in Nederland
 • Uw kozijnen worden geplaatst inclusief zwaar inbraakwerend hang- en sluitwerk en compleet afgewerkt inclusief horren en vensterbanken
 • U betaalt pas na de montage en wij vragen geen aanbetaling
 • Uitsluitend de beste A-kwaliteit kozijnen
 • Uitstekende service, nazorg en garantie, al meer dan 20 jaar
professionele montage

Complete afwerking inclusief vensterbanken

Ja, ik wil een gratis offerte!


Actie niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren