Kunststof kozijnen

Update: kunststof kozijnen tijdelijk mét subsidie

De Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) is weer beschikbaar vanaf 2 september. Bent u zowel eigenaar als bewoner van uw woning en voert u 2 of meer energiebesparende maatregelen uit? Dan komt u in aanmerking voor deze subsidie.

Kunststof kozijnen – alle voordelen

Kunststof kozijnen zijn super isolerend en niet duur. Door de hoge isolatiewaarde van kunststof is een gevelrenovatie met kunststof kozijnen ook een energie besparende maatregelen.

Wij staan garant voor een zorgvuldige montage van kwalitatief hoogwaardige kozijnen van de merken VEKA en Schüco en geven u 20 jaar garantie, voor een scherpe prijs. We begeleiden uw renovatie van het eerste gesprek tot de oplevering en ruimen zelfs na de montage netjes de rommel op. Nu kunt u nog gebruik maken van onze tijdelijke actie: Gratis HR++ glas, bijpassende horren en een comfortpakket!

Kunststof kozijnen zorgen voor een optimale isolatie

Kunststof kozijnen worden volledig afgewerkt, inclusief vensterbanken, horren, slotjes op de ramen en optioneel roosters.

Dit zijn de voordelen:

 • U doet geen aanbetaling. Maandelijkse betaling mogelijk via het Benitech Betaalplan
 • We leveren uitsluitend de beste kwaliteitsmerken kozijnen en hang- en sluit werk
 • Alles wordt voor u geregeld en u heeft maar één aanspreekpunt
 • 20 jaar garantie en uitstekende service
 • Profiteer alleen deze week nog van onze speciale aanbieding!

De beste isolatie

Kunststof isoleert beter dan hout of aluminium. Dankzij een slim systeem van lucht kamers wordt dit voordeel nog groter en wordt condens aan de binnenkant voorkomen. Ook het gebruikte dubbel glas speelt hierin een rol natuurlijk, daarom leveren wij de kozijnen bij voorkeur af met het uitstekend isolerende HR++ glas en bijpassende horren. Wij gebruiken uitsluitend de zwaarste kwaliteit klasse A kozijnen welke bijzonder stevig zijn en het beste isoleren. Het is zelfs mogelijk om de kozijnen samen te stellen voor energie neutraal of passief bouwen.

Veka softline kozijnen

Veka softline is een verdiept en afgeschuind kunststof profiel. De inbouwdiepte is 116 mm. Het glas wordt terugliggend in het kozijn gemonteerd.

Top merken

Wij werken uitsluitend met de kozijn profielen van de merken VEKA en Schüco. Mede door de overname van het kozijnmerk Gealan is Veka momenteel de grootste kunststof kozijn producent ter wereld. Deze fabrikanten staan in de markt bekend om de uitstekende kwaliteit van hun producten. Dit geeft u de zekerheid van een lange levensduur en de garantie dat de hoge isolatiewaarden ook daadwerkelijk worden gehaald.

Doorsnede van een kunststof kozijn

Wat maakt deze kozijnen zoveel beter dan andere merken? Dit zit hem in verschillende details die samen een sterker en beter isolerend geheel vormen welke langer mee gaat! We hebben een en ander in een doorsnede hieronder geïllustreerd. Zie als voorbeeld hier een Veka topline nl met verdiept profiel, dit is het populairste profiel in ons assortiment. Allereerst is er het stalen frame, deze zorgt voor stabiliteit en veiligheid en is gegalvaniseerd zodat het ook lang mee gaat. Dan zijn er de extra dikke wanden van 3mm dik. Daarmee vallen deze onder dezelfde richtlijnen als een KOMO kwaliteitsklasse-A profiel, de hoogste standaard voor kunststof kozijn profielen. Dit zorgt voor een sterk kozijn welke slagvast is, zwaar inbraakwerend en brandwerend.

doorsnede veka kozijn

doorsnede veka kozijn

Meestal leveren wij deze kozijnen met het goed isolerende HR++ glas van 24mm dik, in dit profiel kan ook tripel glas worden geplaatst. Hierboven ziet u “verdiept profiel” staan, dat staat voor dat de buitenzijde van het profiel een stuk naar binnen loopt zoals dat bij houten kozijnen ook is. Het raam zit als het ware een stuk verzonken. U ziet ook dat het glas ver doorloopt in het profiel. Dat zorgt er voor dat de afstandshouder die tussen het glas zit diep in het profiel verzonken is voor een betere isolatie. Dit helpt ook mee om condens langs de randen te voorkomen. Dan ziet u de dubbele rubberen afdichting, deze zorgt er voor dat er geen koude lucht naar binnen en geen warme lucht naar buiten kan. Dus als het raam dicht zit dan is het ook dicht. In deze doorsnede ziet u ook de luchtkamers, deze zorgen voor isolerende pockets van stilstaande lucht en voorkomen lucht circulatie binnen het profiel. Een veka topline profiel bevat vijf luchtkamers. Zo bent u verzekerd van een hoge isolatie en een lange levensduur, onze adviseurs kunnen u nog meer vertellen hierover!

Op maat gemaakt

Onze adviseur komt persoonlijk bij u thuis om uw wensen met u te bespreken. Onze kozijnen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en  met een houtnerf effect als u dat wil. De indeling van het kozijn kunt u helemaal zelf bepalen zodat het geheel optimaal bij uw inrichting en smaak past. Heeft u al een kleur in gedachten? Kijkt u anders eens voor inspiratie bij onze kleurstalen.

Gewaarborgde veiligheid

Al onze kozijnen en hang en sluitwerk voldoen aan de PKVW, dat staat voor Politie Keurmerk Veilig Wonen. We voldoen ook nog eens aan de strenge richtlijn van het SKG keurmerk zodat u zeker weet dat uw kozijnen zwaar beveiligd zijn tegen inbraak. Wist u trouwens dat onze kozijnen intern verstevigd zijn met een stalen frame?

Duurzaam dankzij recycling

Onze producten zijn volledig recyclebaar en mede daardoor uitstekend geschikt voor duurzaam bouwen. Er hoeven geen bomen gekapt te worden, u hoeft de kozijnen nooit te schilderen en alle materialen kunnen 5 keer gerecycled worden. De levensduur van kunststof kozijnen is tot 70 jaar waarmee u gewoon erg lang van uw investering kunt genieten. Wist u trouwens dat onze kozijnen ook later nog nagesteld kunnen worden zodat ook de afdichting jarenlang optimaal blijft? Daarmee blijven ook in de toekomst de hoge isolatiewaarden behouden.

Lange levensduur

De montage van uw nieuwe kozijnen wordt gedaan door onze VCA gecertificeerde monteurs. Daarmee bent u verzekerd van een goede afdichting en een stevige bevestiging. Ze laten uw woning ook nog eens netjes achter, zonder rommel. Zo weten we zeker dat u vele jaren kunt genieten van uw investering!

Nooit meer schilderen

Met Kunststof kozijnen bespaart u handen vol geld doordat deze nooit hoeven te worden geschilderd. Neemt u een paar weken vrij om het zelf te doen of laat u het doen door de schilder? Wanneer heeft u voor het laatst het schilderwerk laten doen? U bent al snel duizenden euro’s kwijt en het moet elke 3 tot 5 jaar opnieuw. Deze terugkerende kosten bent u straks van af met kunststof kozijnen. Ze hebben verrassend weinig onderhoud nodig, alleen maar een simpel sopje met zeep.

Montage op kunststof stelkozijn

In overleg met de bouwtechnisch inmeter wordt de montagewijze bepaald. Vaak is er de mogelijkheid om te kiezen voor montage op kunststof stelkozijnen. Dit wordt ter plekke beoordeeld.

Kunststof kozijnen, die gemonteerd worden op een kunststof stelkozijn, zorgen voor een duurzame afdichting van uw kozijnen welke zo lang mee gaat als het kozijn zelf. Deze methode vergt een grotere investering maar zorgt er voor dat de isolatiewaarden ook na vele jaren nog behouden blijven en dat er geen tochtnaden ontstaan. Zo geniet u lange tijd van het hoge wooncomfort.

20 jaar garantie – uniek in Nederland!

Bij Benitech krijgt u al heel lang 20 jaar garantie op het kozijn en de constructie. Standaard krijgt u vaak maar 10 jaar garantie, bij ons het dubbele. Dit kan dankzij de uitstekende materialen en de zorgvuldige montage. Zo zeker zijn wij van de kwaliteit van ons product, dat we er vierkant achter staan. Voor u een extra zekerheid.

Kunststof kozijnen prijzen

Om de prijs te bepalen hebben we natuurlijk informatie nodig over wat uw wensen zijn, dat horen we graag tijdens een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs. Op basis daarvan maken we voor u graag een vrijblijvende offerte op maat en weet u precies wat de kosten zijn. Wij zorgen er voor dat alles in die offerte is opgenomen zodat u geen verrassingen achteraf krijgt en dat is wel zo vertrouwd. Via het Benitech Betaalplan heeft u al nieuwe kozijnen voor een klein bedrag per maand.

Soorten ramen

Kozijnen zijn op te delen in vaste en bewegende ramen. In de hoofdzaak onderscheiden we daarin het vaste, draai/kiep en val raam. Een overzicht van alle soorten ramen en kozijnen vindt u hier.

ventilatieroosters zijn optioneel in kunststof kozijnen

In sommige situaties bieden ventilatieroosters de ideale oplossing voor uw kozijnen!

Mogelijkheid maandelijkse betaling

Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen en u betaalt pas na de montage. Zo weet u zeker dat alles is geleverd zoals het overeen is gekomen. Een renovatie vergt altijd een investering en ook daar kunnen we u bijstaan door het Benitech Betaalplan aan te bieden. Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor financiering.

Gratis offerte en uitstekende service

Onze adviseurs komen persoonlijk bij u thuis zodat ze de situatie bij u kunnen bekijken en uw wensen met u kunnen doornemen. Op deze wijze komen we tot een gedegen offerte zonder verrassingen achteraf. Mocht u service vragen hebben dan zijn wij uitstekend bereikbaar via telefoon en email. Na de montage bellen we zelfs nog even met u om er zeker van te zijn dat alles naar wens is verlopen. En mocht er toch iets aan de hand zijn dan komt er vlot een monteur om u te helpen. Wist u trouwens dat u 20 jaar garantie op de constructie en de montage krijgt?

Alle voordelen op een rij

 • Persoonlijke benadering, we komen bij u thuis
 • U krijgt gratis een aanbieding op maat
 • Mogelijkheid tot maandelijkse betaling met het Benitech betaalplan
 • Wij verzorgen alles – u heeft alleen contact met ons
 • Wij werken met onze eigen, Nederlands sprekende, monteurs
 • Onze monteurs zijn VCA gecertificeerd
 • Eigen kozijn productie in Nederland
 • Uw kozijnen worden geplaatst inclusief zwaar inbraakwerend hang- en sluitwerk en compleet afgewerkt inclusief horren en vensterbanken
 • U betaalt pas na de montage en wij vragen geen aanbetaling
 • Uitsluitend de beste A-kwaliteit kozijnen
 • Uitstekende Benitech service, nazorg en garantie, al meer dan 20 jaar

Iedereen die deze week een offerte aanvraagt, ontvangt het HR++ glas en bijpassende horren helemaal gratis bij uw bestelling! Wilt u ook profiteren? Vult u dan onderstaand contactformulier in, ons call center neemt spoedig contact met u op.

Ja, ik wil ook profiteren!

 • Ik wil graag meer informatie over

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/