088-6001357

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen van o.a. Veka en Schuco vindt u bij Benitech. Deze merken staan bekend als de marktleiders in de kozijnenbranche. Benitech kunststof kozijnen behoren gegarandeerd tot de top van de kozijnenmarkt. Door Veka en Schuco kozijnen te plaatsen in kunststof stelkozijnen kunnen wij onze hoge kwaliteit blijven waarborgen. Kiest u voor Benitech kozijnen dan kiest u voor service, kwaliteit en volledig afgewerkte kunststof kozijnen, zowel van binnen maar ook van buiten. Deze maand kunt u nog gebruik maken van onze aanbieding gratis HR dubbel glas en horren!

kunststof kozijnen zeer isolerend

Kunststof kozijnen zorgen voor een maximale isolatie van lucht en geluid!

Kunststof kozijnen verhogen het wooncomfort

Kunststof kozijnen verhogen het wooncomfort in uw woning. De hoge isolatiewaardes van de kunststof kozijnen gecombineerd met HR++ glas zorgen voor een aangenaam en behagelijk gevoel in huis. Doordat wij monteren op kunststof stelkozijnen kunnen wij de hoogste isolatiewaardes van Nederland garanderen. Dit is natuurlijk extra aantrekkelijk voor het besparen op uw energierekening, een woning die gerenoveerd is met Benitech kozijnen kan tot wel 30% op de maandelijkse stookkosten besparen! De kozijnen kunnen naast de draai-kiep stand ook in een ventilatiestand gezet worden, zo heeft u uw ramen afgesloten maar ventileert u toch de ruimte.

Kunststof kozijnen: extra veilig met het PolitieKeurmerkVeiligWonen

Alle kunststof kozijnen zijn verzwaard met staal en het hang – en sluitwerk voldoet, voor de extra veiligheid, aan de richtlijnen van het PolitieKeurmerkVeiligWonen. Onze extra zware kunststof voor- en achterdeuren zijn standaard voorzien van een vijfpuntssluiting en een op de klink dichtdraaiend slot. Door te werken met de zwaarste kwaliteiten kunststof kozijnen en V.C.A. gecertificeerde monteurs kunnen wij 10 + 10 = 20 jaar garantie geven op onze kozijnen, deuren en schuifpuien.

kunststof kozijnen geen schilderwerk meer

Kunststof kozijnen en deuren zijn onderhoudsarm.

U betaalt uw kunststof kozijnen pas NA montage!

Bij Benitech betaalt u pas NA montage. Wij renoveren eerst uw woning en de betaling volgt pas nadien. Zodra u de zekerheid heeft dat u geleverd hebt gekregen wat er overeengekomen is betaalt u pas de factuur. Via het Benitech betaalplan is er de mogelijkheid om uw kunststof kozijnen in maandelijkse termijnen te betalen, onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden hiervoor.

Ja, ik wil een gratis offerte!


Actie niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren