Kunststof kozijnen op maat

Benitech levert kunststof kozijnen op maat waarbij de montage en afwerking volledig wordt verzorgd. De keuze is helemaal aan u! Het soort kozijn, de indeling, kleuren en de stijl zijn voorbeelden van aspecten waar u verschillende keuzes in heeft. Indien de technische mogelijkheden het toelaten, kunt alles zelf bepalen. Voor kunststof kozijnen op maat bent u bij Benitech dus aan het juiste adres.

Uit welke soorten kunststof kozijnen kan ik kiezen?

Benitech levert kunststof kozijnen van de topmerken Schüco en Veka. Binnen deze merken zijn verschillende opties waaruit u kunt kiezen. Beide merken hebben namelijk verschillende series die geleverd kunnen worden. Schüco heeft bijvoorbeeld de Schüco Corona serie. Deze verdiepte kozijnprofielen zijn niet alleen isolerend en duurzaam, maar zorgen ook nog eens voor een strakke afwerking. Voor Veka is er de Veka softline en de Veka topline serie. De Veka softline serie zorgt voor optimale energiebesparing, heeft een lange levensduur en extra stabiliteit. Daarnaast heeft de Veka topline serie functionele kozijnen van zeer hoge kwaliteit.

De indeling

Voor de indeling van een kunststof kozijn zijn er verschillende soorten ramen waaruit u kunt kiezen. De indeling van het kozijn is helemaal aan u. Wilt u alleen vaste delen of ook één of meerdere bewegende delen? Er zijn verschillende opties mogelijk. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan draai kiep ramen, kiep ramen of valramen.

Kleuren

Ook is het mogelijk om zelf de kleur van uw kunststof kozijnen te kiezen. Voor de binnenzijde levert Benitech altijd crème/witte gladde ramen en kozijnen. Voor de buitenzijde is de keuze aan u. Allereerst is er de keuze voor gladde kozijnen of kozijnen met een houtnerf folie. Vervolgens kunt u uit alle onderstaande kleuren kiezen.

Er zijn verschillende kleuren mogelijk voor kunststof kozijnen.

Alle bovenstaande kleuren kunnen bij ons besteld worden.

Grootte van de kozijnen

Elk huis is anders en ook de afmetingen van de kozijnen zijn niet overal hetzelfde. Het is van groot belang dat de afmetingen goed opgemeten worden. Hierdoor wordt te veel of te weinig speling van de nieuwe kozijnen voorkomen. Voordat de kozijnen worden gemaakt, komt een technische inmeter van Benitech bij u langs voor het meten van de kozijnen. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat de afmetingen van uw nieuwe kunststof kozijnen kloppen en uw nieuwe kozijn naadloos aansluit.

Op maat gemaakt

Nadat u contact heeft opgenomen voor een adviesaanvraag, komt er vrijblijvend een adviseur langs om uw wensen te bespreken en uw situatie te bekijken. Alle aspecten worden met u besproken, van het soort kozijn tot de indeling en de kleuren. Op basis van uw wensen wordt de offerte opgesteld, waarin alle aspecten worden meegenomen zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Nadat u akkoord heeft gegeven komt de technische inmeter langs en wordt alles nogmaals besproken. Pas daarna worden de kozijnen voor u op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Doordat Benitech alles van productie tot montage in eigen beheer heeft, kunnen wij u de service en kwaliteit geven die u verdient. Daarnaast betaalt u bij ons pas na montage!

Voor welke kozijnen kiest u?

Weet u al wat uw wensen zijn of bent u er toch nog niet helemaal uit? In beide gevallen komt onze adviseur graag bij u langs! Samen met u worden alle wensen besproken en kan een offerte op maat worden opgesteld. Maak snel een afspraak en profiteer deze week nog van onze speciale actie.

Ja, ik wil ook profiteren!

  • Ik wil graag meer informatie over

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/