Kunststof kozijnen kopen

Bent u toe aan nieuwe kunststof kozijnen of twijfelt u nog of u toe bent aan nieuwe kozijnen? Zodra u er zeker van bent dat u nieuwe kozijnen nodig hebt, begint u natuurlijk met vooronderzoek en vergelijken, maar hoe gaat het kopen van kozijnen nu eigenlijk precies in zijn werk? Hier leest u precies welke stappen u doorloopt bij de aanschaf van nieuwe kunststof kozijnen.

Wanneer moet ik nieuwe kozijnen kopen?

Kozijnen gaan tegenwoordig lang mee, maar alle kozijnen zijn een keer aan vervanging toe. Vaak zijn kozijnen aan vervanging toe wanneer deze verouderd zijn en daardoor kleine gebreken of beschadigingen ontstaan, de isolatiewaarde verslechterd is en als de veiligheid minder is. Wanneer dit ook van toepassing is op uw kozijnen, is het verstandig om u eens te verdiepen in het kopen van nieuwe kozijnen.

Uit welke kozijnen kan ik kiezen?

Bij het kopen van nieuwe kozijnen zijn er meerdere opties waar u uit kunt kiezen en waar u tijdens het vooronderzoek naar zal moeten kijken. Allereerst is er een verschil tussen de materialen die voor kozijnen gebruikt worden: kunststof, hout en aluminium. Elk van deze materialen heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Bij Benitech kozijnen worden alleen kunststof kozijnen verkocht.

Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende vormen, kleuren en merken van kunststof kozijnen. Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten ramen en kozijnen. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan een draaikiepraam en valraam en aan vlakke en verdiepte kozijnen.

Waar u ook voor wilt kiezen, bij Benitech kunt u de kunststof kozijnen volledig naar wens samenstellen. U krijgt dus altijd kunststof kozijnen op maat!

Rond kozijn

Voor de vormen van uw kozijn kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een rond kozijn

Welke stappen doorloopt u voor de aankoop?

Voorafgaand aan de aankoop is het natuurlijk verstandig om vooronderzoek te doen. U kijkt naar de verschillende mogelijkheden, vergelijkt voor- en nadelen van verschillende (onderdelen van) kozijnen en vergelijkt verschillende bedrijven met elkaar. Vervolgens neemt u contact op met een of meerdere bedrijven waar u een goed gevoel bij heeft.

Bij Benitech maakt u een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs door te bellen of het contactformulier op de website in te vullen. Vervolgens wordt telefonisch een afspraak ingepland voor een adviesgesprek bij u thuis. Tijdens dit adviesgesprek krijgt u alle benodigde informatie, worden uw wensen besproken en kunt u vragen stellen. Aan het eind van dit gesprek krijgt u een aanbieding op maat. Vervolgens is de keuze aan u om deze aanbieding wel of niet te accepteren.

Welke stappen doorloopt u na de aankoop?

Nadat u de persoonlijke aanbieding van Benitech heeft geaccepteerd, doorloopt u nog een aantal stappen. Indien u heeft gekozen voor ons betaalplan en de kozijnen in termijnen wil betalen, wordt eerst de financiële haalbaarheid besproken en getoetst. Nadat het financiële gedeelte afgerond is, komt een bouwtechnische inmeter bij u langs. Deze inmeter bespreekt nogmaals met u de wensen en de kozijnen worden ingemeten. Vervolgens kunnen de kozijnen op maat worden gemaakt en komt een montageteam bij u langs voor een volledige en vakkundige montage. Na de montage wordt alles nagelopen en pas dan wordt getekend voor akkoord. Ook vindt de betaling pas na montage plaats!

De montage wordt gedaan door VCA-gecertificeerde monteurs

De montage wordt gedaan door VCA-gecertificeerde monteurs

Kunststof kozijnen kopen bij Benitech

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe en bent u geïnteresseerd? Als u deze week nog het contactformulier invult, kunt u profiteren van onze speciale actie!

Ja, ik wil graag profiteren!

  • Ik wil graag meer informatie over

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/