Kunststof kozijnen inclusief montage

Benitech levert en monteert kunststof kozijnen van de topmerken Schüco en Veka in heel Nederland. De kozijnen worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat alles volledig aan uw wensen voldoet. De kunststof kozijnen van Benitech zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, veilig, goed geïsoleerd en hebben een lange levensduur. Vraag deze week nog een offerte aan en profiteer van onze speciale actie!

Montage door Benitech Kozijnen

Indien u kunststof kozijnen afneemt bij Benitech, worden deze door onze eigen monteurs geplaatst. Het plaatsen is geen eenvoudige klus en u wilt natuurlijk wel dat dit goed gebeurt. Het is daarom verstandig om de plaatsing aan professionele montagemedewerkers over te laten. Zo weet u zeker dat alles op een goede manier verloopt. Ook voorkomt dit fouten in de montage die kunnen leiden tot problemen met bijvoorbeeld tocht of beschadigingen. Daarnaast kan Benitech u garantie bieden op de kozijnen als deze door onze eigen monteurs worden geplaatst.

Kunststof kozijnen betaalt u pas na montage!

De VCA-gecertificeerde monteurs van Benitech komen bij u langs voor de montage. Doordat Benitech zelf voor de montage zorgt, bent u verzekerd van hoge kwaliteit, vakmanschap en kunnen wij u 20 jaar garantie bieden. De montage is geheel conform de KOMO-, VKG en SKG** richtlijnen. De kunststof kozijnen worden geplaatst met behulp van stelkozijnen en worden volledig afgewerkt. U krijgt vensterbanken, horren, slotjes op de ramen en eventueel roosters. Pas nadat alles bij u is geïnstalleerd, ontvangt u een factuur. U betaalt dus pas na de montage. Hierdoor heeft u zekerheid dat u alleen betaalt voor datgene wat u ook daadwerkelijk heeft gekregen en loopt u geen risico.

kunststof kozijnen inclusief montage

Montage wordt gedaan door VCA-gecertificeerde monteurs

Prijzen

De prijzen van uw nieuwe kunststof kozijnen zijn volledig afhankelijk van uw wensen. Betalen kan via het Benitech betaalplan in termijnen, via een hypotheek en natuurlijk is contante betaling ook mogelijk. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en de kosten voor uw situatie te berekenen. Neem deze week nog contact op via onderstaand formulier of door te bellen en profiteer van onze speciale actie!

Ja, ik wil ook profiteren!

  • Ik wil graag meer informatie over

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/