Kunststof dakkapellen, montage zonder kraan

Kunststof dakkapellen die op de juiste manier geplaatst worden zijn een aanvulling en verrijking van uw woning. Een mooie en volledig afgewerkte dakkapel zorgt ervoor dat uw woning een luxe en onderhouden uitstraling krijgt. Door uw woning te verfraaien met een kunststof dakkapel kunt u genieten van de nieuwe ruimte die gecreëerd wordt en de zolder kan nu ingericht worden als een nieuwe kamer in uw huis. Let u erbij de aanschaf van uw nieuwe dakkapel altijd op hoe de dakkapel op het dak geplaatst wordt. Het komt veel voor dat er prefab dakkapellen rechtstreeks met een kraan op het dak ‘geplakt’ worden. Dit is prijstechnisch aantrekkelijk maar qua levensduur en gebruikersgemak brengt deze montagewijze echter veel risico’s met zich mee. Natuurlijk wordt de dakkapel volledig afgewerkt en voorzien van kunststof VEKA of Schuco kozijnen en isolerend HR++ glas. De boeidelen, de keralit schroten, het lood en het dak worden voorzien van de zwaarste kwaliteiten die er in de markt verkrijgbaar zijn.

Kunststof dakkapellen perfect geïsoleerd en afgewerkt

Bij Benitech plaatsen we kunststof dakkapellen goed, of we doen het niet. De praktijk heeft ons geleerd dat de enige juiste manier om een kunststof dakkapel te plaatsen is door de dakkapel van het dak uit op te bouwen. Dit neemt meer werk in beslag en hiervoor is een bepaalde expertise vereist, maar het resultaat mag er dan ook zijn! Een dakkapel zelf is geen dragende constructie en daarom bouwen wij de dakkapel ter plekke op en worden de benodigde balken geplaatst. Dit gebeurd zonder kraan en neemt drie dagen werk in beslag. Zo is er nooit het probleem dat de dakkapel niet de juiste hoek van het dak heeft zoals vaak voorkomt wanneer deze er op wordt ‘geplakt’. Vaak sluit de dakkapel dan niet 100% aan op het dak met lekkages,  tocht en schimmelvorming als gevolg. Een traditioneel opgebouwde kunststof dakkapel staat garant voor een uitstekende isolatie, een lange levensduur en veel wooncomfort.

Meer advies en aanvullende informatie?

Benitech is met recht de juiste partner als u op zoek bent naar een kwaliteitsdakkapel waar u gegarandeerd 20 jaar plezier van en geen onderhoud meer aan heeft. Op onze dakkapellen (mits traditioneel opgebouwd) geven wij 10 + 10 = 20 jaar garantie op product en montage. Bent u op zoek naar een kunststof dakkapel inclusief afwerking en montage? Neemt u dan contact met ons op via een contactformulier of belt u 088-6001357 op kantoordagen. Onze adviseurs komen vrijblijvend bij u kijken naar de mogelijkheden voor een nieuwe dakkapel. U kunt natuurlijk ook even rustig rondkijken op onze website, als er vragen zijn dan horen we het graag!

 

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.