Klassieke kozijnen

klassieke kozijnen zijn speciaal ontwikkeld voor de traditionele woning met een karakteristieke uitstraling. De degelijke en vaak ruime jaren 30 woningen zijn één van de veel genoemde voorbeelden waar een klassieke vormgeving van de kozijnen gewenst is. Door de optimale isolatie van het HR++ glas en de kunststof kozijnprofielen wordt ook het comfort van het binnenklimaat aanzienlijk verhoogt.

klassieke kunststof kozijnen

Een voorbeeld van een klassiek kunststof kozijn geplaatst door Benitech Kozijnen

Klassieke kozijnen gebruiken voor woningrenovatie

Klassieke kozijnen gebruiken voor de renovatie van uw woning is natuurlijk een must dat de klassieke uitstraling van uw woning behouden blijft. De eigenschappen van deze klassieke kozijnen collectie bieden hier het antwoord op. Vol vertrouwen geven wij 10 + 10 = 20 jaar garantie op de klassieke kozijnen collectie van Benitech Kozijnen. Mocht u er ooit in de toekomst over na denken uw woning te verkopen dan levert dit gegarandeerd een extra verkoopargument op!

Kwaliteit met een traditionele, tijdloze en stijlvolle uitstraling

De speciaal vervaardigde verdiepte kozijnprofielen worden geleverd conform de richtlijnen van alle hedendaagse keurmerken zoals o.a. het KOMO – SKG** keurmerk. Voor de veiligheid voldoet het hang-, en sluitwerk aan het PolitieKeurmerkVeiligWonen. De moderne en innovatieve eigenschappen van de kozijnen, verpakt in een klassieke stijl, zullen optisch naadloos aansluiten bij de uitstraling en stijl van uw woning.

klassieke kunststof kozijnen

Klassieke kozijnen zijn een verrijking van uw woning.

Kies voor zekerheid, kies voor Benitech kozijnen

Bent u op zoek naar klassieke kunststof kozijnen die een verrijking zijn voor uw woning? Kozijnen die perfect aansluiten bij de stijl van uw woning? Graag adviseren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden en kosten voor de renovatie van uw woning. Via het bekende Benitech betaalplan heeft u als klant de mogelijkheid om uw woningrenovatie te laten financieren. Zo heeft u al nieuwe kozijnen voor uw hele woning vanaf €49,- per maand inclusief montage!

Klassieke kozijnen bestelt u bij Benitech Kozijnen:

  • Behoudt de klassieke uitstraling van uw woning met klassieke kozijnen
  • Profiteer van de duurzaamheid van kunststof. Onderhoudsarm en recyclebaar
  • Een gratis offerte en een uitgebreid gesprek over de mogelijkheden voor uw woning met één van onze adviseurs

Neem nu contact met ons op op het nummer 088-6001357 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

  • Ik wil graag meer informatie over

Actie niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen.

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/