K-vision

K-vision staat voor betrouwbaarheid en de hoogste kwaliteit in de kunststof renovatiewereld. Al meer dan 40 jaar staat K-vision bekend als de producent van kunststof kozijnen en deuren. De beste isolatiewaardes, een brede collectie en de langste levensduur. Overweegt u om uw oude kozijnen te laten vervangen? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op en profiteer van 20% korting! Onze deskundige adviseurs vertellen u alles over de vele mogelijkheden die kozijnen van K-vision te bieden hebben.

weru

K-vision alles voor de renovatie van de gevels van uw woning!

K-vision kozijnen en deuren

K-vision kozijnen en deuren zijn optisch niet meer te onderscheiden van traditionele houten kozijnen. Kijkt u van een afstandje naar kunststof kozijnen van K-vision dan ziet u haast geen verschil meer tussen hout en kunststof. Daarom zijn de K-vision profielen ideaal om te combineren met hout in uw woning. Natuurlijk is er altijd de optie om alle ramen, deuren en kozijnen in uw woning te laten vervangen!

Knap uw woning op met K-vision!

Het vervangen van uw oude kozijnen en deuren door de kunststof producten van K-vision geven uw woning een compleet nieuwe uitstraling! K-vision kozijnen zijn leverbaar in vrijwel alle ral kleuren. De draaidelen kunnen worden voorzien van een ander kleur dan het vaste kozijn zelf. Kleurstellingen voor binnen en buiten kunt u zelf bepalen, hetzelfde geldt voor de raamindelingen en de afwerkingsmogelijkheden.

K-vision Nederland

K-vision kozijnen en deuren werken wij volledig af, inclusief vensterbank, roosters en hang- en sluitwerk!

Wij verzorgen het gehele proces

Bij Benitech kozijnen doet u zaken met één bedrijf. Wij produceren in onze eigen fabriek en de montage wordt verzorgt door V.C.A. gecertificeerde Benitech monteurs. Door onze jarenlange ervaring voelen wij feilloos aan wat u wensen zijn en natuurlijk adviseren wij u uitgebreid over de mogelijkheden. Tijdens het maken van een keuze voor de juiste leverancier geeft het u vast een prettig gevoel dat u bij ons pas betaalt NA montage.

10 + 10 = 20 jaar garantie en zekerheid

Er zijn verschillende manieren om kunststof kozijnen te plaatsen. Wij plaatsen uw nieuwe kozijnen in een kunststof frame, dit frame wordt een stelkozijn genoemd. Montage op kunststof stelkozijnen is de enige echte garantie dat uw nieuwe kozijnen ook echt minimaal 20 jaar mee zullen gaan. Geen lekkages, geen tocht maar kozijnen waar u alleen de voordelen van ervaart!

Voordelen van kozijnen en deuren van K-vision:
  • Profiteer vandaag nog van 20% extra korting!
  • Brede keuze uit soorten en kleuren.
  • Volledig afgewerkt. Zowel binnen als buiten.
  • 10 + 10 = 20 jaar garantie op product en montage.
  • Maandelijkse betaling mogelijk via ons betaalplan.
  • Alleen de beste service, producten en garanties.

Ja, ik wil ook graag gratis een offerte!

Contact


* Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen.

 

 

 

 

 

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.