Horren en ventilatieroosters

Naast kunststof kozijnen, schuifpuien, dakkapellen en deuren levert Benitech ook bijpassende horren voor Veka kozijnen. De Veka kozijn horren worden speciaal op maat gemaakt en zorgen voor een perfecte afwerking van het geheel. Zo kunt u de ramen gewoon openzetten zonder dat er ongewenste insecten uw woning binnen komen.

Horren helpen tegen insecten in uw woning

Door uw ramen te voorzien van insectenhorren zorgt u ervoor dat u geen last meer heeft van vervelende insectenbeten. Zo kunt u heerlijk genieten van een ongestoorde nachtrust en wordt u ’s morgens heerlijk uitgeslapen wakker.

Ook geschikt voor draai-kiepramen

De voorzethorren zijn goed te gebruiken in combinatie met ramen die naar binnen kiepen of opendraaien. Deze aluminium voorzethorren zijn geschikt voor zowel kunststof als houten kozijnen en zijn leverbaar in verschillende kleuren.

Voorkom vervuiling met roosters

Het binnenklimaat van uw woning is enorm belangrijk voor uw gezondheid, toch is er in één op de drie woningen een ongezond binnenklimaat. Dit komt door vervuiling van koken, rook (van sigaretten of de openhaard), haren van uw huisdier en bijvoorbeeld stof. Deze vervuiling moet uw woning ook weer uit kunnen. Ventilatie voorkomt ook vocht in huis, wat tot vervelende schade kan leiden. Vroeger werden woningen minder goed  geïsoleerd waardoor deze vervuiling en vocht door kieren gemakkelijk het huis uit kon.

Ventilatierooster

Bij de aanschaf van nieuwe kozijnen is het belangrijk dat u ook hier rekening mee houd. Dit kan door middel van ventilatierooster en draaikiepramen met ventilatiestanden. Hierdoor heeft u een constante toevoer van frisse lucht en afvoer van vervuilde lucht.

Voordelen van horren van Benitech:

  • Frisse lucht in huis en insecten buiten
  • Ongestoorde nachtrust
  • Verschillende kleuren
  • Anti-Pollengaas

Ja, ik wil kozijnen en nieuwe roosters!

  • Ik wil graag meer informatie over

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/