Contact

Geniet van de voordelen van de kozijnen van Benitech

Met meer dan 20 jaar expertise in kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkapellen geniet u bij Benitech van uitmuntende service door heel Nederland. Als kritische koper bent u bij ons verzekerd van een topproduct en een service welke niets te wensen over laat.

Uw zekerheid

Als leverancier staan we bij Benitech vierkant achter ons product en geven dan ook 20 jaar garantie op onze kozijnen. U hoeft ook geen aanbetaling te doen en u betaalt pas na de montage, dit geeft u de zekerheid dat u precies krijgt wat er is afgesproken. U weet zeker dat uw nieuwe kozijnen vakkundig worden gemonteerd door VCA gecertificeerde, Nederlands sprekende monteurs. Door de slimme montage op een kunststof stelkozijn weet u zeker dat u vele jaren kunt genieten van uw investering.

Optimale besparing

Kunststof kozijnen isoleren het beste, beter dan hout of aluminium. In combinatie met het goed isolerende HR++ glas kunnen wij een hoge isolatie waarde garanderen. Ook op onderhoud gaat u veel geld besparen, kunststof heeft slechts een gewoon sopje nodig.

Geheel volgens uw wensen

Bij ons bent u verzekerd van een topproduct welke geheel op maat wordt gemaakt voor u. Wij leveren kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkapellen in vele kleuren en in de uitvoering die u wenst. Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden met u!

Vul vandaag nog de antwoordkaart in of gebruik het onderstaande formulier

 

 

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/