Finstral kozijnen nu 20% korting!

Finstral kozijnen en deuren vindt u natuurlijk bij Benitech kozijnen. Finstral is al sinds de jaren 60 leverancier van kunststof kozijnen en kunststof gevelproducten. De productie vind plaats in Italië en Benitech is één van de Nederlandse dealers. Finstral staat bekend om de grote diversiteit in het aanbod van de kozijnencollectie. Van klassiek tot modern voor elke woning biedt Finstral een prachtig kozijnprofiel.

Tijdens onze Finstral actie krijgt u 20% korting op uw aankoop van ramen, deuren en kozijnen! Voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs klikt u hier.

Jarenlang woongenot met Finstral kozijnen

Finstral kozijnen voeren het SKG en KOMO keurmerk, zo staan deze kozijnen garant voor een kwaliteitsproduct met een lange levensduur. Uw nieuwe kunststof kozijnen worden door onze ervaren monteurs gemonteerd op kunststof stelkozijnen en volledig afgewerkt. Zo wordt er een uiterst isolerend geheel afgeleverd waar u gegarandeerd jarenlang wooncomfort aan beleeft.

Voor elke woning het best passende kozijnprofiel

De kozijnen van Finstral vindt u in twee verschillende verschillende kozijnprofielen. De top 90 en de top 72 serie zijn de twee series die door Finstral worden aangeboden. De Finstral top 72 serie wordt voorzien van 24 mm HR++ glas, dit betreft een verdiept profiel. De top 90 wordt standaard geleverd met triple glas en wordt geleverd in de vorm van een blokprofiel.

finstral kozijnen dealer

Benitech is uw officiële Finstral dealer.

Alle bekende topmerken vindt u bij Benitech

In het assortiment van Benitech kozijnen vindt u enkel en alleen de topmerken uit de kunststof kozijnenbranche. Deze kwaliteiten hebben zich door de jaren heen bewezen en zijn speciaal ontwikkelt voor toepassing in de Nederlandse bouwwereld. Zowel voor renovatie als ook nieuwbouw zijn deze merken toepasbaar. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en producten die Benitech u te bieden heeft? Kijkt u dan rustig verder op onze productpagina.

Hoe neemt u contact met ons op?

Voor persoonlijk advies en direct contact met één van onze collega’s kijkt u op onze contactpagina. Wilt u liever dat één van onze collega’s telefonisch contact met u opneemt? Dan kunt u een contactformulier invullen, wij bellen u (tijdens kantooruren) dezelfde dag nog terug.

Contact


* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.