Dakramen

Bij een volledige woningrenovatie mag het vervangen van uw oude dakramen natuurlijk niet ontbreken! Benitech Kozijnen levert Velux dakramen en onze VCA gecertificeerde monteurs zorgen voor een perfecte plaatsing en afwerking.

Kunststof kozijnen en Velux dakramen

Benitech Kozijnen produceert Veka en Schuco kunststof kozijnen in eigen beheer. Dakramen en kunststof kozijnen worden via verschillende productielijnen gemaakt. De lijnen voor kunststof kozijnen hebben we bij Benitech in eigen beheer. Dakramen worden door een externe leverancier gemaakt en deze bestellen wij bij Velux. Wij kiezen bewust voor topkwaliteit en leveren daarom enkel dakramen van Velux. Dit is de marktleider op dit gebied en Velux staat al sinds jaar en dag garant voor een zéér degelijk en onderhoudsvriendelijk kwaliteitsproduct. Dit zijn gelakte houten kozijnen met een speciale coating zodat er een zeer lange levensduur wordt behaald.

Houten vs. kunststof Velux ramen

Velux adviseert ALLEEN in vochtige ruimtes, zoals de badkamer, te werken met kunststof Velux kozijnen. Voor de rest van de woning geven zij het advies om de gelakte en gecoate houten variant te plaatsen. Dit advies volgen onze technische specialisten op om u de best passende dakramen te kunnen garanderen. Vraagt u eens een vrijblijvend adviesgesprek aan om de renovatie van uw woning te bespreken.

 

 

 

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/