Winter? Ventileren!

Kunststof kozijnen van Benitech pakken uw huis goed in. De kozijnen hebben in combinatie met het HR++ glas een hoge isolatiewaarde, wat uw woning lekker warm houdt in de winter. Ook zorgt dit ervoor dat de u bespaart op uw maandelijkse energierekening.

Naast kunststof kozijnen kunt u ook eens denken aan het plaatsen van rolluiken. De rolluiken overspannen het raam volledig en geven een extra isolerende werking. De isolatie van rolluiken alleen al scheelt al gauw 10% op uw energierekening.

ventilatierooster

Ventileren is van belang, dit verbeterd uw binnenklimaat de hele dag door. Een gezin creëert dagelijks zo’n 10 liter vocht door te transpireren en te ademen. Door ventilatieroosters verlaat vochtige lucht de woning en komt droge lucht de woning binnen. Droge lucht is makkelijker te verwarmen, wat scheelt op uw energierekening. U kunt natuurlijk ook een half uur uw woning luchten door alle ramen en deuren los te zetten. Uiteraard zet u hierbij de verwarming uit om energie te besparen. Dus door kunststof kozijnen in combinatie met HR++ glas en rolluiken te plaatsen én hierbij te ventileren bespaart u energie.

 

 

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/