Een nieuwe klant is €300,- waard!

Wilt u ook €300,- verdienen?

U heeft een nieuwe klant voor ons? Dan hebben wij tot €300,- voor u! Brengt u via eigen verwerving een nieuwe klant aan bij Benitech kozijnen dan ontvangt u tot *€300,- van ons!

Het enige wat u hoeft te doen is om die bekende die het regelmatig heeft over nieuwe kunststof kozijnen op te geven voor een afspraak bij één van onze adviseurs en pak die €300,-!

Ja, ik wil ook €300,-!

Vult u hier het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

 

*De waardecheque is enkel geldig wanneer er sprake is van een aankoop. De vergoeding wordt uitgekeerd als wij de waardecheque en/of de gegevens van de klant die u aandraagt, VÓÓR het eerste bezoek van één van onze adviseurs hebben ontvangen! Er kan nadat de eerste afspraak heeft plaatsgevonden  GEEN aanspraak meer gedaan worden op de vergoeding, klantgegevens die na het bezoek van een Benitech adviseur worden ontvangen worden niet in behandeling genomen en maken geen aanspraak op de vergoeding. Na plaatsing wordt uw vergoeding gestort op het door u opgegeven bankrekeningnummer. De vergoeding bedraagt €25,- per eenheid met een maximum van €300,- per geplaatste woning.

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/