HR++ glas beslagen, mag dat?

Ja, dit mag. HR++ glas heeft namelijk een zeer hoge isolatiewaarde, waardoor condens bij een lage buitentemperatuur in combinatie met een hoge luchtvochtigheid kan ontstaan. Deze condensvorming bevindt zich aan de buitenzijde van het glas. Bij voorkeur plaatsen wij HR++ glas in de kunststof kozijnen.

Deze condensvorming komt veelal voor in de ochtend of avond. Wanneer in de loop van de dag de buitentemperatuur toeneemt en de luchtvochtigheid daalt, zult u zien dat de condensvorming op uw ramen verdwijnt. Uiteraard kan het zo zijn dat er slechts bij een paar ramen condensvorming optreedt. Zo zijn bijvoorbeeld wind en beschutting van invloed op de condensvorming, wanneer een raam beschut is zal de kans minder groot zijn dat hier condensvorming plaats zal vinden.

De ramen kunnen ook aan de binnenzijde beslaan, dit is het gevolg van een lage buitentemperatuur en een hoge luchtvochtigheid in de woning. Condensvorming aan de binnenzijde van de woning kozijnen schucostaat dus totaal los van het HR++ glas. Onze kunststof kozijnen zijn voorzien van ventilatieroosters, waardoor 24 uur ventilatie mogelijk is, op deze wijze verlaagd u de luchtvochtigheid in de woning en wordt de kans kleiner dat de condensvorming nogmaals optreedt.

HR++ glas in combinatie met de isolerende luchtkamers in de kunststof kozijnen verzorgen een optimale isolatie. Deze isolatie zorgt vervolgens weer voor een lage energierekening. Wilt u ook graag uw energierekening verlagen?

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/