Benitech deelt strandballen uit in Scheveningen!

Hieronder ziet u foto’s van onze promotiemedewerkers! Gezellig een dag in Scheveningen om iedereen een gratis strandbal cadeau te geven! Heeft u uw gratis strandbal al ontvangen? Neemt u contact op en we zorgen ervoor dat er ook een prachtige Benitech strandbal uw kant op komt! Natuurlijk vinden we het leuk als u, net zoals wij, de foto’s even op facebook zet 😉

 

 

 

 

 

 

slider promotiedag

promotie scheveningenAfgelopen woensdag schoot het kwik omhoog naar boven de 30℃. Benitech besloot de strandgangers in Scheveningen een actieve en ontspannen middag te bezorgen door Benitech Strandballen uit te delen!

Met het zonnetje erbij, de branding van het water en een strandbal van Benitech kon de dag niet meer stuk van de strandgangers van Scheveningen. Ben jij onze collega’s tegen gekomen? Like of reageer dan gauw op onze post van deze dag https://www.facebook.com/benitechkozijnen/!

scheveningen promotie

Onze collega’s waren afgelopen woensdag te vinden in Scheveningen, waar zij de hele dag Benitech Strandballen hebben uitgedeeld aan de strandgangers! In totaal hebben we meer dan 3.000 strandballen uitgedeeld. Het weer was perfect en de mensen reageerden vol enthousiasme toen zij werden aangesproken door onze collega’s. Het was een geslaagde dag!

 

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/