91% Van de Nederlanders vindt woning inbraakveilig

De mening van 91% van de ondervraagde personen, die meededen aan het onderzoek van de stichting Nationale Inbraak Preventieweken (NIPW) is dat hun woning ‘voldoende beveiligd is tegen inbraak’. Klopt dit dan? Is daadwerkelijk 91% van alle woningen in Nederland inbraakveilig? Helaas is dit niet zo. Het blijkt dat 43% van alle woningen in Nederland niet voldoende beveiligd zijn tegen inbraak. Deze woningen hebben geen kwalitatieve achterdeursloten, waardoor de inbreker slechts een kleine 60 seconden nodig heeft om binnen te komen.

60% Van de inbrekers verkiest de achterdeur in plaats van de voordeur. Het is dan ook van groot belang uw achterdeur goed te beveiligen tegen inbraak. Zelfs sloten die een aantal jaar terug zijn geplaatst kunnen niet op tegen de huidige, moderne inbraaktechnieken. Let hierbij goed of alle beslagdelen beschikken over het SKG keurmerk! Denk echter niet alleen aan de achterdeuren, ook voordeuren zijn geliefd bij inbrekers. Voordeuren die niet beschikken over HR++ glas of beveiligingsmaatregelen zijn ook binnen 60 seconden te openen.

Bij Benitech Kozijnen® is het mogelijk uw eigen deur te ontwerpen en geheel naar eigen smaak in te richten. Denk bijvoorbeeld aan de indeling, kleur, glassoort en deurbeslag. Neem een kijkje in onze deurenbrochure voor een tipje van de sluier.

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/