5 redenen om nú kunststof kozijnen te nemen!

Een te vochtig, warm of koud huis wil natuurlijk niemand, weg met de tocht en de hoge energierekening. Kunststof kozijnen hebben een uitstekende isolerende werking, daarnaast plaatsen wij bij voorkeur ook HR++ glas in de kozijnen. Hierdoor geniet u enkel nog van alle voordelen!

1. Geld besparen

In de winter houdt u de warmte binnen en in de zomer houdt u deze buiten. Tijdens deze wintermaanden is het ongunstig als de warme lucht verdwijnt door de kieren van uw kozijnen of door het enkele of oude glas. Door kunststof kozijnen in combinatie met HR++ glas te plaatsen bespaart u direct op uw energierekening.

2. Wooncomfort verhogen

De kozijnen zorgen voor een gezond binnenklimaat, waarbij 24 uur per dag geventileerd kan worden via de ventilatieroosters. Daarnaast houdt u de behaaglijke warmte binnen, terwijl de koude winterlucht buiten blijft. Ook ondervindt u geen tocht meer, waardoor elke ruimte prettig is om te verblijven.

wooncomfort3. Op het moment is er subsidie beschikbaar

Bij het uitvoeren van twee energiebesparende maatregelen, ontvangt u als particulier woningeigenaar subsidie. De uitstekend isolerende kozijnen, die geplaatst worden op stelkozijnen én met HR++ glas zijn een goede energiebesparende maatregel.

4. Hogere woningwaarde en een betere energielabel

Een beter energielabel en een energiezuinige woning is het resultaat van het nemen van een isolatiemaatregel. Hierdoor wordt de waarde van uw woning verhoogd en is de verkooptijd veelal korter bij een woning met isolatiemaatregelen.

5. Beter voor het milieu

Een woning met isolatiemaatregelen en dus een betere energielabel verbruikt ook minder energie. Hierdoor is de woning beter voor het milieu dan een woning waarbij geen kunststof kozijnen zijn geplaatst. Isoleren helpt de uitstoot van CO2 te verminderen.

Hoe eerder u kiest voor kunststof kozijnen met HR++ glas, geplaatst op stelkozijnen, des te eerder u bespaart op uw energierekening, uw woningwaarde verhoogd en het wooncomfort verbeterd! Al deze voordelen gaan ook nog gepaard met de beschikbare subsidie.

Alleen nu zijn het HR++ glas en de horren nog gratis!

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/