Welkom op onze blog

Op deze pagina vind u de laatste nieuwtjes op het gebied van kunststof kozijnen. Ook plaatsen wij hier handige tips voor het onderhoud van uw kunststof kozijnen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het nummer 088-6001357

Dakkapel renovatie heel betaalbaar

benitech - 08-02-2017

Veel mensen die in het verleden een dakkapel hebben aangeschaft komen na een tijdje erachter dat de dakkapel die ze destijds hebben aangeschaft niet heel lang meer mee gaat. Er ontstaan lekken of het hout begint te rotten. In dit geval kan het verstandig zijn om een dakkapel renovatie uit te voeren. De kosten liggen lager dan het compleet vervangen van de dakkapel en u geniet wel van de voordelen van een kunststof dakkapel. Na de renovatie is de dakkapel

Lees meer

Subsidie kunststof kozijnen en isolatie 2017

benitech - 02-02-2017

Als u naast nieuwe kozijnen ook nog een andere energiebesparende maatregel neemt dan komt u al snel in aanmerking voor een mooie subsidie. Lees er hier alles over.

Lees meer

4 Tips: wat is het beste kozijn?

benitech - 14-12-2016

Wilt u ook weten wat het beste kozijn is? Lees het hier!

Lees meer

Vochtige woning? Ongezond!

benitech - 13-12-2016

Heeft u een vochtige woning? Dan bestaat de kans dat u zich hier helemaal niet van bewust bent. U bent namelijk niet de enige, miljoenen mensen in Europa hebben namelijk een vochtige woning. Een vochtige woning kan leiden tot enkele aandoeningen, maar ook tot schimmelvorming in uw woning. Hoe kunt u dit nu heel makkelijk oplossen?

Lees meer

91% Van de Nederlanders vindt woning inbraakveilig

benitech - 06-12-2016

Vindt u uw woning inbraakveilig en behoort u tot deze 91%? De kans is groot dat uw woning echter minder veilig is dan u denkt! 43% van alle woningen in Nederland zijn namelijk niet voldoende beveiligd tegen inbraak.

Lees meer

HR++ glas beslagen, mag dat?

benitech - 30-11-2016

Iedereen kent het fenomeen van een beslagen raam. Dit komt voornamelijk voor in de ochtend en avond, wanneer er sprake is van een hoge luchtvochtigheid en een lage temperatuur. Mag HR++ glas als zijnde isolerend glas dan eigenlijk wel beslagen? Ja, dat mag!

Lees meer

5 redenen om nú kunststof kozijnen te nemen!

benitech - 22-11-2016

Bent u een particuliere woningeigenaar? Wilt u graag geld besparen en genieten van een subsidie? Wilt u de woningwaarde verhogen en genieten van meer comfort? Kijk dan hier hoe u dat doet!

Lees meer

Nog meer tips voor een veilig huis!

benitech - 16-11-2016

Nu nóg meer tips om uw huis veiliger te maken! Heeft u onze voorgaande 8 tips ook al gelezen?

Lees meer

Winter? Ventileren!

benitech - 09-11-2016

Goed ventileren en luchten bespaart u een hoop energie! Onze kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar met ventilatieroosters, op maat gemaakte rolluiken en het uitstekend ventilerende HR++ glas. U kunt met deze combinatie maandelijks besparen op uw energierekening.

Lees meer

8 Tips voor een veilig huis!

benitech - 03-11-2016

De donkere dagen zijn weer begonnen! De inbrekers zijn wakker, bent u ook wakker? Lees hier dé 8 tips voor een veilig huis!

Lees meer

Ons nieuwe hoofdkantoor!

benitech - 12-10-2016

Wij als kunststof kozijnenspecialist, zijn gevestigd door heel Nederland en eind dit jaar zullen wij ons nieuwe hoofdkantoor te Enschede betreden. Vanuit hier bieden wij een zorgeloos traject in uw woningrenovatie van A tot Z. Wij zijn uw betrouwbare partner in kunststof kozijnen.

Lees meer

Een nieuwe klant is €300,- waard!

benitech - 04-10-2016

Kent u iemand, uw buurman, kennis, vriend of familielid, die het constant over kunststof kozijnen heeft?

Verdien hier dan nu geld mee! Als u deze bekende bij ons op geeft als nieuwe klant dan kunt u tot €300,- verdienen!

Lees meer

Een kijkje in ons nieuwe pand

benitech - 24-08-2016

Als één van de meest succesvolle kunststof kozijnenspecialisten van Nederland gaan wij eind 2016 verhuizen naar een nieuw hoofdkantoor in een karakteristiek pand om ruimte te kunnen geven aan onze ambities. Wij zullen vanuit dit hoofdkantoor u nog beter kunnen bedienen met bijvoorbeeld onze VEKA- of Schüco kozijnen.

Lees meer

Benitech deelt strandballen uit in Scheveningen!

benitech - 26-07-2016

Lees meer

Verschil kunststof en houten kozijnen

benitech - 29-01-2016

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor kunststof kozijnen in plaats van houten kozijnen. In dit artikel vertellen we over de verschillen tussen kunststof en houten kozijnen.

Lees meer

Het Project van de Week!

benitech - 20-01-2016

Bij Benitech Kozijnen monteren we dagelijks onze producten bij onze klanten. Elke week staat één renovatie in de spotlight, het Project van de Week. In dit artikel zullen de projecten naar voren komen die recent zijn geplaatst.

Lees meer

Benitech gaat verhuizen!

benitech - 26-11-2015

In dit artikel zullen we de laatste nieuwtjes vertellen op het gebied van onze verhuizing. Onze hoofdvestiging gaat verhuizen naar Enschede!

Lees meer

U vindt ons nu ook op Pinterest!

benitech - 23-11-2015

Op onze Pinterest pagina vindt u onze recente plaatsingen en foto's van onze producten per productgroep. Neem snel een kijkje!

Lees meer

Benitech kozijnen is actief supporter van sport!

benitech -

Benitech is actief sponsor van projecten bij ons in de buurt. Zo steunen wij meerdere goede doelen en sponsoren wij diverse sportclubs.

Lees meer

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.