Benitech kozijnen & deuren nu 20% korting!

Benitech Kozijnen worden in Nederland geproduceerd. Benitech is daarmee één van de weinige merken waarvan de productie ook echt in Nederland plaats vindt. Benitech heeft zicht volledig toegelegd op de ontwikkeling van kunststof kozijnen en deuren met boven gemiddelde isolatiewaardes. Duurzaamheid en energiebesparing zijn de speerpunten waarin Benitech zich onderscheid. Deze maand profiteert u nog van 20% extra korting op uw aankoop. Neemt u contact op en profiteer van onze actie!

Benitech Kozijnen

Benitech kozijnen: exclusief in Nederland!

Benitech: innovatief & energiebesparend

Benitech is al ruim 20 jaar trend zettend in Nederland. Zo is Benitech leverancier van kunststof kozijnen die voor Passiefhuis bouwen gebruikt kunnen worden. In tegenstelling tot andere kunststof kozijnen wordt in dit kozijn extra staal verwerkt. Doordat de gehele kozijnconstructie bestaat uit kunststof wordt een isolatiewaarde gerealiseerd die tot twee keer hoger ligt dan de traditionele kunststof kozijnen.

Geef uw woning een compleet nieuwe uitstraling!

Kiest u voor benitech kozijnen voor de renovatie van uw oude ramen, deuren en kozijnen dan kiest u voor een degelijk Nederlands product. De kozijnen zijn leverbaar in meer dan 220 RAL kleuren en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Geef uw woning ook een frisse en nieuwe uitstraling. Kiezen voor kunststof is kiezen voor onderhoudsarme kozijnen met een zeer lange levensduur!

Benitech kozijnen en deuren

Kozijnen, deuren en dakkapellen van Benitech zorgen voor een gegarandeerde energiebesparing!

Uw woningrenovatie geheel verzorgd

Alle kozijnen en deuren die wij leveren maken wij speciaal op maat. Nadat u de order bevestigd heeft wordt uw bestelling door een bouwtechnische ploeg ingemeten. Zodra de tekeningen zijn ontvangen op onze productieafdeling starten we met het productieproces. Onze V.C.A. gecertificeerde monteurs verzorgen het installatieproces. Alles wordt volledig afgewerkt en gemonteerd op kunststof stelkozijnen. Nadien ruimen we alles netjes op en voeren de oude materialen af.

Benitech kozijnen de enige juiste keus voor uw woning:
  • Benitech actie nu 20% korting
  • Verhoog het energielabel van uw woning
  • Passiefhuis Bouw profielen leverbaar
  • 10 + 10 = 20 jaar garantie op de constructie
  • Betaling NA montage of in termijnen

Ja, ik wil ook een gratis offerte!


*Aanbieding niet geldig i.c.m. andere acties

 

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.