Alles over kunststof kozijnen

Bij Benitech streven we er naar om u de beste kwaliteit kunststof kozijnen te leveren met de beste plaatsing zodat u er lange tijd plezier van beleeft en elk jaar weer, in comfort, aanzienlijk op uw stookkosten kunt besparen. Bij de keuze voor een nieuw kozijn komen er nogal wat zaken kijken en moeten er veel keuzes gemaakt worden. Welk merk wilt u? En welke soort kozijnen bent u naar op zoek? En welk glas is de beste keuze voor u? U wilt ook weten waarom we het steeds hebben over kunststof stelkozijnen en waarom die zo belangrijk zijn om te gebruiken, ook al ligt de investering wat hoger – u verdient het later terug. En uw renovatie project moet natuurlijk ook gefinancierd worden, ook daar staan we u bij.

hoog wooncomfort dankzij de beste isolatie

 

Het beste kozijn voor u

Zowel Schüco als Veka zijn een goede keuze als het om goede isolatie en hoge kwaliteit gaat. Qua design en kleur zijn er natuurlijk verschillen, we vertellen u er graag meer over. Hiervoor kunnen we bij u thuis komen en u laten zien wat de mogelijkheden zijn of u kunt eerst eens kijken bij de kleurstalen. Qua kleurcombinaties zijn er eindeloze mogelijkheden. U kunt er voor kiezen om de draaidelen van een andere kleur te laten voorzien dan de kozijnen zelf. De binnenkant, waar u van binnen uit tegen aan kijkt, kan zelfs een andere kleur krijgen dan de buitenzijde van de kozijnen!

Bij het soort kozijn kunnen we kiezen uit een verdiept of een vlak profiel. Het meest populaire profiel is de Veka topline 104, een verdiept profiel met een diepte van 104mm. Dit profiel staat bekend als een van de meest degelijke en solide profielen en vormt de basis voor vele jaren wooncomfort.

Hoge isolatie met HR++ glas

Bij de keuze voor het soort glas kennen we globaal twee typen – het dubbel en triple glas. Standaard worden onze kozijnen geleverd met insulight triple glas welke zorgt voor de hoogste isolatiewaarden voor zowel warmte als geluid. Tijdelijk kunt u kiezen voor gratis HR++ glas, een dubbel glas soort met een hoge isolatiewaarde van 1.1. De indeling van de kozijnen kunt u zelf bepalen zodat het altijd bij uw smaak en inrichting past.

Het beste beslag en sloten

We leveren uitsluitend ROTO en FÜHR beslag, twee Duitse topmerken die garant staan voor hoge kwaliteit en gebruiksgemak.

Heeft u een vergunning nodig?

Normaal gesproken heeft u geen vergunning nodig en kunnen de kozijnen zo geplaatst worden. In het geval dat er een vereniging van eigenaren in het geding is kunnen we indien nodig ook direct met de verantwoordelijke contact opnemen, vaak zijn er bepalingen waar de kozijnen aan moeten voldoen of kan er zelfs gezamelijk worden ingekocht zodat we u een nog scherpere prijs kunnen bieden. Mocht uw woning een monument zijn dan heeft u een vergunning nodig. Mocht u twijfelen dan kunt u dit eenvoudig opzoeken op de site van de overheid. Mocht blijken dat u een vergunning nodig heeft dan kunnen we zelfs de aanvraag voor u regelen.

Professionele montage voor jarenlang wooncomfort

Bij de plaatsing kiezen we voor maximale kwaliteit zodat we kunnen garanderen dat u lange tijd kunt genieten van uw investering. Dit betekent dat we de kozijnen monteren op een kunststof stelkozijn zodat we de isolatiewaarde maximaal behalen. Als het kozijn koud in de spouw wordt gemonteerd ligt de investering wel wat lager maar dan treden er binnen een paar jaar al problemen op met de afdichting waardoor de isolatiewaarde omlaag keldert en er dure reparaties gedaan moeten worden. Dit willen wij u en onszelf graag besparen, daarom kiezen wij voor deze kwalitatief superieure constructie.

Geld besparen dankzij goede isolatie en verhoogd wooncomfort is wat we uiteindelijk willen bereiken maar daarvoor moet er wel eerst worden geïnvesteerd. Ook hier staan we u bij, we komen persoonlijk bij u thuis en maken op basis van uw persoonlijke situatie en wensen een degelijke offerte, zonder verrassingen achteraf. Hierbij kunnen we u ook aanbieden om de benodigde investering te dekken via het Benitech Betaalplan. Onze adviseurs vertellen u hier graag meer over.

kunststof kozijnen bovenverdieping apeldoorn

 

Alles rond de montage wordt voor u geregeld

De kozijnen worden geplaatst door onze VCA gecertificeerde monteurs waarmee we een landelijke dekking hebben. Deze professionals zorgen er voor dat de montage zorgvuldig gebeurt en dat het geheel ook netjes wordt opgeleverd zonder dat u nog materialen moet afvoeren. Wij zorgen ervoor dat van begin tot eind alles voor u wordt geregeld.

Uw zekerheid wordt gegarandeerd doordat wij werken volgens de strenge richtlijnen van politie keurmerk veilig wonen en SKG. Mocht uw kozijn enige nazorg nodig hebben dan zorgen we er ook nog eens voor dat u vlot geholpen wordt en indien nodig komt er een monteur bij u thuis. Na de oplevering nemen we contact met u op zodat we zeker weten dat u volledig tevreden bent met uw nieuwe kozijnen. Dat is de service van Benitech.

Ja, ik wil een gratis offerte!


 

Bewaren

Bewaren

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.