Zorgeloos van A tot Z

Benitech Kozijnen zorgt ervoor dat u geen omkijken heeft naar het hele proces. Wij verzorgen het proces van productie tot plaatsing. Het enige wat u hoeft te doen is aanwezig te zijn bij het gesprek en de plaatsing. Als u zorgeloos van A tot Z uw kunststof kozijnen wilt laten plaatsen kunt u hieronder het formulier invullen voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Van productie tot plaatsing

De productie en plaatsing hebben wij volledig in eigen beheer. De productie vindt plaats in onze eigen fabriek volgens de strengste Nederlandse richtlijnen en conform het SKG keurmerk. Daarnaast verzorgen wij ook de montage van uw kozijnen, deze worden op kunststof stelkozijnen geplaatst. Deze stelkozijnen weren vocht, geluid en tocht. Bij de montage van de kozijnen worden gratis horren geleverd. De monteurs zijn VCA-gecertificeerd.

Incl. binnen-en buitenafwerking

Na de montage zullen de monteurs zowel de binnenzijde als de buitenzijde afwerken. Kunststof lijstjes zorgen voor een perfecte binnenafwerking van uw montage. Een waterkering in de vorm van een rubber wordt gebruikt om de buitenzijde af te werken.

Uw betrouwbare partner

Benitech Kozijnen heeft een dekking over heel Nederland en plaatst jaarlijks zo’n 26.475 eenheden. Velen zijn u al zorgeloos voorgegaan. Wij voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen, SKG keurmerk en het Eigen Huis Keurmerk. Onze monteurs zijn C.V.G. gecertificeerd. In ons vind u een betrouwbare partner.

Onderhoudsvrij

Kunststof kozijnen vergen geen onderhoud. Benitech Kozijnen zorgt ervoor dat zowel u als wij hier 20 jaar geen omkijken meer naar hebben. Wij leveren een kwalitatief hoogstaand product, waardoor wij hier dan ook 10 + 10 = 20 jaar garantie op kunnen geven. Voor het zorgeloos laten plaatsen van uw kunststof kozijnen moet u bij Benitech Kozijnen zijn. Vul daarom hier onder het formulier in voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Vul hier uw gratis en vrijblijvende offerte in.

 

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/