Comfort en luxe

Een gezond binnenklimaat is uiterst belangrijk voor de gezondheid. De kunststof kozijnen van Benitech worden met zorg ontwikkeld, zodat u thuis kunst genieten van alle comfort en luxe. Voor alle comfort en luxe bij u thuis kunt u hier onder het formulier invullen voor een gratis en vrijblijvende offerte.

De kunststof kozijnen zorgen ervoor dat de woning uitstekend geïsoleerd is. De ruimte wordt hierdoor tochtvrij gemaakt en houdt de warmte in de winter binnen en houdt deze in de zomer buiten. Daarnaast bieden de kozijnen geluidsisolatie. De ventilatie van de ruimte kan handmatig worden bijgesteld.

Uitstekende isolatie

Kunststof kozijnen isoleren uitstekend. Naast de juiste kozijnen biedt Benitech ook isolatieramen, de HR++ ramen. De kozijnen in combinatie met de HR++ ramen bieden een optimale isolatiewaarde van uw woning.

Warmte

Door het aanschaffen van kunststof kozijnen en HR++ ramen van Benitech gaat er veel minder warmte verloren. Daarnaast wordt de warmte in de zomermaanden buiten gehouden. De woning wordt sneller warm en houdt deze warmte langer vast, dit scheelt aanzienlijk in stookkosten.

Tochtvrij

Benitech Kozijnen maakt uw woning tochtvrij. De kozijnen worden zowel van binnen als van buiten afgewerkt. Er wordt gebruik gemaakt van raamrubbers. De draai kiepramen worden op de juiste wijze afgesteld, daarnaast wordt er gebruik gemaakt van glaslatten. Na deze toepassingen is uw woning tochtvrij. Dit voorjaar nog genieten van alle luxe en comfort? Vul dan het formulier in voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan.

 

 

 

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/