Al vanaf 49 euro in de maand

Al vanaf €49,- in de maand kunt u nieuwe kunststof kozijnen en deuren voor uw woning bij Benitech Kozijnen financieren. Dit is inclusief montage en volledige binnen- en buitenafwerking. Vul voor het betalingsplan hieronder een gratis en vrijblijvende offerte in.

Betalingsplan van Benitech

Het financieren van kunststof kozijnen en deuren is mogelijk middels het betalingsplan van Benitech. Onze financieel onderlegde adviseurs berekenen graag de maandlasten voor de renovatie van uw woning. Graag maken wij een afspraak bij u thuis, waarna we na een visuele inspectie een offerte voor u op kunnen stellen.

Stappenplan

Op basis van het stappenplan nemen wij stap voor stap met u door wat de mogelijkheden zijn. Mochten we er samen uitkomen dan plannen we de montagedatum in overleg met u. Na de montage wordt het afval afgevoerd door onze C.V.A. gecertificeerde monteurs.

Bij Benitech krijgt u voor een goede prijs per maand kunststof kozijnen, na plaatsing van de kozijnen scheelt u dit in de maandelijkse stookkosten. Vul daarom hieronder het formulier in voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan.

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/