Geluidsoverlast?

Woon jij in een zeer luidruchtige wijk en erger je ook al aan de herrie? Of heb je ook hele luidruchtige buren?

Geluidsoverlast kan vele gevolgen met zich mee brengen. Van slapeloze nachten tot verstoorde concentratie overdag en stress. Voor een goede geluidsisolatie moet er gekeken worden naar meerdere elementen zoals; de afwerking van de vloeren, de wanden. De deuren en ramen spelen een belangrijke rol.

Er zijn verschillende soorten geluidsisolatie. Je kunt je huis met geluidsisolerende materiaal geluidswerend maken, maar ook met geluidsabsorberend materiaal.
Geluidsisolerende materialen houden de buitengeluiden tegen en beperken de overdracht van geluid in huis. De akoestiek in een huis kun je verbeteren met behulp van geluidsabsorberende materialen.

Voor het beste resultaat zijn de toegangsdeur en de kozijnen in huis belangrijke factoren.
Een van de beste opties is het compleet vervangen van de ramen, deuren en kozijnen in huis. Hierbij moet er wel op gelet worden dat tijdens het vervangen van de ramen zoveel mogelijk randen en kieren rondom het kozijn worden afgedicht. Zo dat zo min mogelijk scheurtjes of gaatjes achterblijven. Hiervoor bieden wij de perfecte oplossing. Kies nu ook voor ramen, deuren en kozijnen van Benitech!

Heb je ook last van geluidsoverlast? Lees meer op Veka kozijnen

Veka kozijnen van Benitech zijn kwalitatief zeer hoogwaardige kunststof kozijnen die voorzien worden van 24mm HR++ glas. De Veka Softline kozijnen serie, met verdiept profiel, is voorzien van meerdere kamers die zorgen voor een optimale warmte-, en geluidsisolatie.

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/