Maak uw huis veiliger met kunststof kozijnen van Benitech!

Huizen met oude kozijnen en een geringe beveiliging zijn zeer geliefd bij inbrekers. Oude kozijnen en onveilig hang- en sluitwerk maken woningen makkelijker te betreden voor ongewenste gasten. Door zelf kleine stappen te nemen in het beveiligen van uw woning maakt u het een inbreker al veel lastiger om in te breken. Kies voor kunststof kozijnen die voldoen aan de richtlijnen van het PolitieKeurmerkVeiligWonen. Open raampjes, verouderde sloten of rondslingerende waardevolle spullen, zijn aantrekkelijke tekens voor inbrekers. Dit kunt u makkelijk voorkomen!

Extra veiligheid voor u én uw gezin!

Gekeurd hang- en sluitwerk beschermt een huis al tegen een mogelijke inbraak. Inbrekers kunnen binnen enkele seconden woningen met verouderde deur en raamsloten binnen komen. Echter wanneer u gecertificeerd hang- en sluitwerk gebruikt, kost dit de inbrekers veel meer moeite en tijd. Hierdoor zullen ze sneller opgeven of lopen ze simpelweg uw woning voorbij. De stichting Politiekeurmerk Veilig Wonen geeft certificaten uit voor een veiligere woning door o.a. hang- en sluitwerk. Voldoet uw woning aan de richtlijnen van het PKVW dan kunt u in veel gevallen korting krijgen bij uw verzekering.

De kunststof kozijnen en deuren van Benitech

Kunststof deuren van Benitech zijn extra inbraakwerend en voldoen aan de rchtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Benitech levert naast kozijnen ook op maat gemaakte kwaliteitsdeuren. Tijdens het productieproces worden onze deuren verzwaard met een stalen frame en nadien voorzien van Politiekeurmerk Veilig Wonen gekeurd hang- en sluitwerk. Wilt u ook uw huis beveiligen en inbraak werend maken met een nieuwe voordeur? Lees meer op onze voordeuren pagina.

Niet alleen het hang en sluitwerk van deuren maar ook van uw kozijnen zijn zeer belangrijk voor het verhogen van de veiligheid. Zelfs het open laten van een klein toilet- of badkamerraam op de begane grond of 1e verdieping kan ernstige gevolgen hebben. De kunststof kozijnen van Benitech worden inclusief slotjes op de ramen geleverd. Het hang- en sluitwerk is extra inbraak werend en natuurlijk gecertificeerd volgens de richtlijnen van Politiekeurmerk Veilig Wonen. Alles over kunststof kozijnen leest u hier.

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

*/